№667 Про внесення змін до Регламенту роботи районної ради 6 скликання

                                                                        герб

 У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ № 667
(тридцять п'ята сесія шостого скликання)

від «17» вересня 2015 р.

Про внесення змін до Регламенту
роботи районної ради 6 скликання

Відповідно до ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв′язку з набранням чинності 26.04.15 Закону України «Про запобігання корупції» та доповненням Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» статтею 59-1 «Конфлікт інтересів», враховуючи рекомендації постійних комісій районної ради з питань законності, правопорядку і прав людини та з питань депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування від 10.09.2015р., районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до Регламенту роботи Житомирської районної ради 6 скликання, затвердженого рішенням районної ради від 23.11.2010р. №9 «Про Регламент роботи районної ради», зі змінами, доповнивши Регламент роботи ст.14-1 наступного змісту:

«Стаття 14-1. Голова, заступник голови районної ради, депутат районної ради бере участь у розгляді, підготовці і прийнятті рішень районної ради за умови самостійного публічного оголошення про конфлікт інтересів під час засідання ради, на якому розглядається відповідне питання. Для самостійного публічного оголошення про конфлікт інтересів вищевказаним особам надається слово з місця без запису на виступ».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування.

Голова районної ради Т.М.Парфентієва

Ви тут: Головна документи Архів 6 скликання VI скликання Рішення сесій 35 сесія VI скликання №667 Про внесення змін до Регламенту роботи районної ради 6 скликання