№ 683 Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки, загальною площею 2,9800 га., яка надається в оренду ТОВ «ПАРТНЕРПРОМСЕРВІС»

                                                                        герб

 У К Р А Ї Н А
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ № 683
(тридцять п'ята сесія шостого скликання)

від «17» вересня 2015 р.

Про затвердження технічної документації
по визначенню нормативної грошової
оцінки земельної ділянки, загальною площею
2,9800 га., яка надається в оренду ТОВ
«ПАРТНЕРПРОМСЕРВІС» для розміщення та
експлуатації основних, підсобних і допоміжних
будівель та споруд підприємств переробної,
машинобудівної та іншої промисловості

Розглянувши звернення ТОВ «ПАРТНЕРПРОМСЕРВІС», подану ним технічну документацію по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки, загальною площею 2,9800 га, яка надається в оренду ТОВ «ПАРТНЕРПРОМСЕРВІС» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території Луківської сільської ради Житомирського району Житомирської області (поза межами населеного пункту), висновок державної експертизи землевпорядної документації від 06.08.2015р. № 16/дгк, керуючись ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.23 Закону України «Про оцінку земель» та враховуючи рекомендації постійної комісії з питань розвитку агропромислового комплексу, земельних відносин та екології від 15.09.2015р., районна рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити технічну документацію по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки, загальною площею 2,9800 га, яка передається в оренду ТОВ «ПАРТНЕРПРОМСЕРВІС» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території Луківської сільської ради Житомирського району Житомирської області (поза межами населеного пункту).
2. Нормативна грошова оцінка земельної ділянки становить 2703 986,29 грн. (одного кв. м. земельної ділянки – 90,74 грн.).
3. Рекомендувати Житомирській обласній державній адміністрації при укладенні договору оренди встановити орендну плату у розмірі 6% від нормативної грошової оцінки даної земельної ділянки.

Голова районної ради Т.М.Парфентієва

Ви тут: Головна документи Архів 6 скликання VI скликання Рішення сесій 35 сесія VI скликання № 683 Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки, загальною площею 2,9800 га., яка надається в оренду ТОВ «ПАРТНЕРПРОМСЕРВІС»