№653 "Про розгляд відповіді Головного управління Держземагентства у Житомирській області на звернення постійної комісії районної ради"

                                                                        герб                                         

                                                                      У К Р А Ї Н А
                                                  ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
                                                                   РІШЕННЯ №653
                                         (тридцять четверта сесія шостого скликання)

від  «23»  червня 2015р.

Про розгляд відповіді Головного управління
 Держземагентства у Житомирській області
на звернення постійної комісії районної ради

              Розглянувши відповідь Головного управління Держземагентства у Житомирській області від 05.05.2015р. вих № 17-6-0.21-7053/2-15 на звернення постійної комісії районної ради з питань розвитку агропромислового комплексу, земельних відносин та екології  від 06.04.2014р. (лист голови постійної комісії   Козела В.В. від 10.04.2015р.   вих. № 01-пк),  районна рада:

ВИРІШИЛА: 

1.Звернутися  до Прокуратури Житомирської області на предмет правомірності дій Головного управління Держземагентства в Житомирській області (в особі Михальця В.М.) у частині необгрунтованості відмови у наданні дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки в оренду для ведення фермерського господарства на території Денишівської сільської ради Житомирського району.

2.Звернутися до Держземагентства України з проханням надати належну правову оцінку діям голови комісії з проведення реорганізації Головного   управління   Держземагентства    у    Житомирській   області Михальця В.М. щодо ситуації, яка має місце щодо Лауса О.С., якому було невмотивовано відмовлено у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою, та провести службове розслідування, про результати якого  повідомити депутатів Житомирської районної ради.

3.Звернутися до голови Житомирської обласної державної адміністрації  Машковського С.О. з проханням врахувати позиції керівництва Головного управління Держземагентства в Житомирській області у частині ігнорування ним вимог чинного земельного законодавства щодо виділення земельних ділянок для розвитку фермерської діяльності.

Голова районної ради                                                              Т.М.Парфентієва

Розробник та відповідальний
виконавець проекту рішення:
депутат районної ради Оржехівський В.М.

 

Ви тут: Головна документи Архів 6 скликання VI скликання Рішення сесій 34 сесія VI скликання №653 "Про розгляд відповіді Головного управління Держземагентства у Житомирській області на звернення постійної комісії районної ради"