№650 "Про затвердження Статуту Комунальної установи «Трудовий архів» Житомирської районної ради у новій редакції"

                                                                        герб                                         

                                                                      У К Р А Ї Н А
                                                  ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
                                                                   РІШЕННЯ №650
                                         (тридцять четверта сесія шостого скликання)

від  «17»  червня 2015р.

Про затвердження Статуту
Комунальної установи «Трудовий архів»
Житомирської  районної  ради у новій редакції       

Розглянувши подання комунальної установи «Трудовий архів» Житомирської  районної  ради,   керуючись статтями 43 та 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про Національний архівний фонд та архівні установи», наказом Міністерства юстиції України №864/5 від 02.06.2014 р. «Про затвердження Типового положення про архівну установу сільської, селищної, міської ради для централізованого тимчасового зберігання архівних документів, нагромаджених у процесі документування службових, трудових та інших правовідносин юридичних і фізичних осіб, що не належать до Національного архівного фонду»,  Положенням про порядок управління об’єктами спільної власності  територіальних громад сіл, селищ району, затвердженим рішенням 20 сесії районної ради 6 скликання від 27.11.2013 р. № 416, враховуючи рекомендації  постійної комісії районної ради з гуманітарних питань, охорони здоров’я та соціального захисту населення від 09.06.2015 р. районна рада 

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Статут КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ТРУДОВИЙ АРХІВ» ЖИТОМИРСЬКОЇ  РАЙОННОЇ  РАДИ у новій редакції (додається).

2.Виконуючій обов’язки директора комунальної установи «Трудовий архів» Житомирської  районної  ради Добжанській Н.В. здійснити реєстрацію Статуту у новій редакції відповідно до чинного законодавства.

3.Визнати таким, що втратило чинність рішення 4 сесії районної ради 6 скликання від 30.12.2010 р. № 49 «Про затвердження у новій редакції статуту комунальної установи «Трудовий архів» Житомирської  районної  ради.

4.Контроль за виконанням рішення районної ради покласти на постійну комісію з гуманітарних питань, охорони здоров`я та соціального захисту населення.

Голова районної ради                                                              Т.М.Парфентієва

 Статут комунальної установи "Трудовий архів" Житомирської районної ради завантажити

 

Ви тут: Головна документи Архів 6 скликання VI скликання Рішення сесій 34 сесія VI скликання №650 "Про затвердження Статуту Комунальної установи «Трудовий архів» Житомирської районної ради у новій редакції"