№617 "Про затвердження районної Програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та членів сімей загиблих, які брали участь у проведенні АТО, на 2015 рік"

                                                                        герб                                         

                                                                     У К Р А Ї Н А
                                                     ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
                                                                 РІШЕННЯ №617
                                           (тридцять четверта сесія шостого скликання)

від  «17»  червня 2015р.

Про затвердження районної
Програми соціальної підтримки
учасників антитерористичної операції
та членів сімей загиблих,
які брали участь у проведенні АТО,  на 2015 рік

             Відповідно до п. 16 ч. 1 ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою підвищення рівня соціального захисту учасників АТО та членів сімей загиблих, які брали участь у проведенні АТО, підтримання їх належного морально-психологічного стану,  поліпшення ефективності взаємодії органів місцевого самоврядування з міжнародними, регіональними громадськими організаціями та іншими юридичними особами у сфері підтримки учасників АТО, враховуючи висновки постійних комісій районної ради з гуманітарних питань, охорони здоров’я та соціального захисту населення від 09.06.2015р. та з питань бюджету і комунальної власності від 11.06.2015р., районна рада 

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити районну Програму соціальної підтримки учасників антитерористичної операції  та членів сімей загиблих,  які брали участь у проведенні АТО,  на 2015 рік (додається).

2.Управлінню фінансів Житомирської районної державної адміністрації вирішувати питання щодо фінансування заходів Програми у межах можливостей районного бюджету.

3.Відповідальному виконавцю про стан виконання Програми інформувати районну раду щоквартально дочисла місяця, наступного за звітним кварталом.

4.Рекомендувати сільським та селищній радам  району розробити і затвердити відповідні місцеві Програми та вирішувати питання щодо їх фінансування.

5.Контроль за виконанням Програми покласти на постійну комісію районної ради з гуманітарних питань, охорони здоров’я та соціального захисту населення.

Голова районної ради                                                           Т.М.Парфентієва

Районна Програма соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та членів сімей загиблих, які брали участь у проведенні АТО,  на 2015 рік

Ви тут: Головна документи Архів 6 скликання VI скликання Рішення сесій 34 сесія VI скликання №617 "Про затвердження районної Програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та членів сімей загиблих, які брали участь у проведенні АТО, на 2015 рік"