№615 "Про районну Комплексну програму забезпечення пожежної безпеки та захисту населення і територій району від надзвичайних ситуацій до 2021 року"

                                                                        герб                                         

                                                                     У К Р А Ї Н А
                                                     ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
                                                                   РІШЕННЯ №615
                                           (тридцять четверта сесія шостого скликання)

від  «17»  червня 2015р.

Про  районну Комплексну програму
забезпечення пожежної безпеки та
захисту населення і територій району
від надзвичайних ситуацій до 2021 року

               З метою розв’язання проблем захисту населення району, національного надбання і довкілля від надзвичайних ситуацій, пожеж та їх наслідків, визначення шляхів вдосконалення системи забезпечення пожежної та техногенної безпеки на території району, зміцнення технічної  і ресурсної бази у сфері пожежної та техногенної безпеки шляхом фінансового і матеріально-технічного забезпечення її заходів, керуючись ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи рекомендації постійних комісій районної ради з питань законності, правопорядку і прав людини від 10.06.2015р.,  з питань бюджету і комунальної власності від 11.06.2015р.,  районна рада

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити районну Комплексну програму забезпечення пожежної безпеки та захисту населення і територій району від надзвичайних ситуацій до 2021 року (додається).

2.Рекомендувати органам місцевого самоврядування району розробити і затвердити відповідні програми та при формуванні бюджетів на наступні роки передбачити видатки на фінансування витрат, пов’язаних з їх реалізацією. 

3.Управлінню фінансів Житомирської райдержадміністрації  (Ходоровська Н.В.) передбачити фінансування на виконання даної Програми у межах фінансових можливостей районного бюджету.

4.Житомирському районному відділу управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Житомирській області (Якубенко С.С.), комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Житомирської райдержадміністрації  забезпечити виконання даної  Програми та про результати її виконання інформувати районну раду щорічно до 10 лютого.

5.Терміном дії районної Комплексної програми забезпечення пожежної безпеки та захисту населення і територій району від надзвичайних ситуацій до 2021 року визначити період з 01 січня 2016 року по 31 грудня 2020 року.

6.Контроль за виконанням даної програми покласти на постійну комісію районної ради  з питань законності, правопорядку і прав людини.

Голова районної ради                                                           Т.М. Парфентієва

Комплексна програма забезпечення пожежної безпеки та захисту населення і територій району від надзвичайних ситуацій до 2021 року
Рішення завантажити

Ви тут: Головна документи Архів 6 скликання VI скликання Рішення сесій 34 сесія VI скликання №615 "Про районну Комплексну програму забезпечення пожежної безпеки та захисту населення і територій району від надзвичайних ситуацій до 2021 року"