№610 "Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, яка перебуває в оренді ФОП Цимбалюка П.В., загальною площею 0,4627 га"

                                                                        герб                                          

                                                                     У К Р А Ї Н А
                                                     ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
                                                                     РІШЕННЯ №610
                                                (тридцять третя сесія шостого скликання)

від  «07» квітня 2015р.

Про затвердження технічної документації
про нормативну грошову  оцінку земельної ділянки,  
яка перебуває в оренді ФОП Цимбалюка П.В.,
загальною площею 0,4627 га

     

Розглянувши звернення  ФОП  Цимбалюка Петра Володимировича, подану ним технічну документацію про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, яка перебуває у нього в оренді, загальною площею 0,4627 га, для будівництва придорожнього кафе з готельним комплексом на території Зарічанської сільської ради Житомирського району Житомирської області (за межами населених пунктів), висновок державної експертизи землевпорядної документації від 10.02.2015р. № 29,  керуючись ст.43  Закону України «Про місцеве самоврядування в  Україні», ст. 23 Закону України «Про оцінку земель», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань розвитку агропромислового комплексу, земельних відносин та екології від 06.04.2015р., районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. 1.Затвердити технічну документацію про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, яка перебуває в оренді Фізичної особи-підприємця Цимбалюка Петра Володимировича, загальною площею 0,4627 га, для будівництва придорожнього кафе з готельним комплексом на території Зарічанської сільської ради Житомирського району Житомирської області (за межами населених пунктів).
  2. 2.Нормативна    грошова   оцінка     земельної     ділянки  становить746,65  грн., одного кв.м. 179,76  грн.  
  3. 3.Рекомендувати Житомирській районній державній адміністрації при укладенні договору оренди  встановити орендну плату  у розмірі  4 %  від нормативної  грошової оцінки  даної земельної ділянки. 

Голова районної ради                                                              Т.М.Парфентієва

Ви тут: Головна документи Архів 6 скликання VI скликання Рішення сесій 33 сесія VI скликання №610 "Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, яка перебуває в оренді ФОП Цимбалюка П.В., загальною площею 0,4627 га"