№577 "Про затвердження Програми забезпечення відкритості в діяльності Житомирської районної ради та Житомирської районної державної адміністрації на 2015-2017 роки"

                                                                         герб                                          

                                                                     У К Р А Ї Н А
                                                    ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
                                                                  РІШЕННЯ № 577
                                             (тридцять друга сесія шостого скликання)

від 26 березня 2015р.

Про затвердження  Програми
забезпечення відкритості в діяльності
Житомирської районної ради та
Житомирської районної державної адміністрації
на 2015-2017 роки

            Керуючись ст. 43 Закону України  «Про  місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення відкритості в діяльності районної ради та районної державної адміністрації , задоволення потреб населення в достатній інформації та видавничій продукції, організації відзначення державних свят та пам’ятних дат, посилення соціального захисту в сучасних економічних умовах  вразливих верств населення та інших категорій громадян Житомирського району, враховуючи рекомендації постійних комісій з питань депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування від 19.03.2015р. та з питань бюджету і комунальної власності від 24.03.2015р., районна рада

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити районну Програму забезпечення відкритості в діяльності Житомирської районної ради та Житомирської районної державної  адміністрації на 2015-2017 роки.

2. Фінансування Програми здійснювати за кошти районного бюджету.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з гуманітарних питань, охорони здоров’я та соціального захисту населення та заступника голови районної ради Михайлова А.М.

Голова районної ради                                                                        Т.М.Парфентієва
Програми забезпечення відкритості в діяльності Житомирської районної ради та Житомирської районної державної адміністрації на 2015-2017 роки

Ви тут: Головна документи Архів 6 скликання VI скликання Рішення сесій 32 сесія VI скликання №577 "Про затвердження Програми забезпечення відкритості в діяльності Житомирської районної ради та Житомирської районної державної адміністрації на 2015-2017 роки"