№574 "Про хід виконання Комплексної програми профілактики злочинності у Житомирському районі на 2011-2015 рр."

                                                                         герб                                          

                                                                     У К Р А Ї Н А
                                                    ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
                                                                  РІШЕННЯ № 574
                                             (тридцять друга сесія шостого скликання)

від 26 березня 2015р.

Про хід виконання Комплексної програми
профілактики злочинності
у Житомирському районі на 2011-2015 рр.

Заслухавши інформацію завідувача юридичного сектору апарату Житомирської райдержадміністрації Кемки Д.В. про хід виконання Комплексної програми профілактики злочинності у Житомирському районі на 2011-2015 роки, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії районної ради з питань законності, правопорядку і прав людини від 18.03.2015р., районна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Інформацію завідувача юридичного сектору апарату райдержадміністрації  Кемки Д.В. взяти до відома (додається).
  2. Житомирському РВ УМВС України в Житомирській області:

2.1. Забезпечити належне і у повному обсязі виконання Комплексної програми профілактики злочинності у Житомирському районі на 2011-2015 роки. Своєчасно доводити до населення зміст та основні напрямки роботи правоохоронних структур щодо реалізації даної Програми.

2.2. Спільно із структурними підрозділами райдержадміністрації (відповідно до компетенції) постійно аналізувати стан правопорядку у кожному населеному пункті району та за результатами аналізу вживати заходів щодо запобігання злочинності.

2.3. Проводити роз’яснювальну роботу серед населення району щодо важливості участі громадян в охороні громадського порядку та боротьбі зі злочинністю.

2.4.    Проводити профілактичні заходи із попередження дорожньо-транспортних пригод, зниження тяжкості їх наслідків шляхом організації безперервної навчально-роз'яснювальної роботи та формування свідомого ставлення громадян до дотримання правил безпеки дорожнього руху.

3.Рекомендувати сільським та селищній радам вжити невідкладних заходів щодо охорони та збереження майна, зокрема технічної укріпленості приміщень (встановлення сигналізацій, заґратування вікон та дверей, організацію фізичної охорони).

4.Управлінню фінансів райдержадміністрації (Ходоровська Н.В.) у межах наявного фінансового ресурсу забезпечити фінансування витрат, пов’язаних із виконанням конкретних заходів Комплексної програми профілактики злочинності у Житомирському районі на 2011-2015 рр., а також передбачити виділення коштів у районному бюджеті на 2015 рік.

5.Службі у справах дітей райдержадміністрації (Черняк А.П.) спільно з відділом кримінальної міліції у справах дітей Житомирського РВ УМВС України в Житомирській області активізувати профілактичну роботу з «кризовими» сім’ями та забезпечити виявлення дітей, які жебракують, вчиняють протиправні дії або втягнені у злочинну діяльність.

6.Рекомендувати селищній та сільським радам району проаналізувати стан виконання Комплексної програми профілактики злочинності у Житомирському районі на 2011-2015 рр. та хід її виконання розглянути на засіданнях виконавчих комітетів та сесіях місцевих рад.

7.Виконавцям про хід виконання програми та даного рішення інформувати райдержадміністрацію до 5 липня 2015 р.

8.Райдержадміністрації інформацію про стан виконання даного рішення та програми подати районній раді до 10 липня 2015 року.

9.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань законності, правопорядку і прав людини та заступника голови районної ради Михайлова А.М.

Голова районної ради                                                       Т.М. Парфентієва

Ви тут: Головна документи Архів 6 скликання VI скликання Рішення сесій 32 сесія VI скликання №574 "Про хід виконання Комплексної програми профілактики злочинності у Житомирському районі на 2011-2015 рр."