№567 "Про продовження терміну дії районної Програми забезпечення відкритості в діяльності Житомирської районної ради та Житомирської районної державної адміністрації"

                                                                         герб                                          

                                                                     У К Р А Ї Н А
                                                ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
                                                                РІШЕННЯ № 567
                                         (тридцять перша сесія шостого скликання)

від 21 січня 2015р.

Про продовження терміну дії  районної
Програми забезпечення відкритості
в діяльності Житомирської районної ради
та Житомирської районної державної адміністрації

      Керуючись ст. 43 Закону України  «Про  місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення відкритості в діяльності районної ради та районної державної адміністрації, задоволення потреб населення в достатній інформації та видавничій продукції, організації відзначення державних свят та пам’ятних дат, посилення соціального захисту в сучасних економічних умовах  вразливих верств населення та інших категорій громадян Житомирського району, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань бюджету і комунальної власності від 20.01.2015р., районна рада

ВИРІШИЛА:

1.Продовжити термін дії районної Програми забезпечення відкритості в діяльності Житомирської районної ради  та Житомирської районної державної  адміністрації, зі змінами та доповненнями, на період до 31 березня 2015 року.

2.Фінансування Програми здійснювати за кошти районного бюджету у межах фінансових ресурсів, визначених рішенням районної ради «Про районний бюджет на 2015 рік».

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету і комунальної власності  та  заступника голови районної радиМихайлова А.М.

Голова районної ради                                                              Т.М.Парфентієва



Ви тут: Головна документи Архів 6 скликання VI скликання Рішення сесій 31 сесія VI скликання №567 "Про продовження терміну дії районної Програми забезпечення відкритості в діяльності Житомирської районної ради та Житомирської районної державної адміністрації"