№523 "Про затвердження розпорядження голови райдержадміністрації"

                                                                         герб                                          

                                                                     У К Р А Ї Н А
                                                     ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
                                                                  РІШЕННЯ № 523
                                      (двадцять сьома сесія шостого скликання)

від 19 вересня 2014р.

Про затвердження розпорядження
голови райдержадміністрації

Керуючись ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статті 30 Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», наказу Міністерства соціальної політики України від 07 квітня 2014року №196 «Про встановлення розмірів грошової компенсації вартості продуктів харчування громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, на 2014 рік» та рішення тридцятої сесії п'ятого скликання Житомирської районної ради від 17 грудня 2009 року № 452 «Про затвердження розмірів грошової компенсації батькам дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи і не відвідують дитячі дошкільні заклади та не забезпечуються продуктами харчування", враховуючи фактичні розміри харчування у дошкільних закладах Житомирського району на рівні IV кварталу 2010 року, враховуючи висновки постійної комісії з питань бюджету і комунальної власності від 19.09.2004р., районна рада 

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити розпорядження голови районної державної адміністрації від 26.06.2014р. № 259 «Про визначення розміру грошової компенсації батькам дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи і не відвідують дитячі дошкільні заклади та не забезпечуються продуктами харчування, на 2014рік». 

2.Контроль за виконанням даного  рішення  покласти на  постійну комісію районної ради з питань бюджету та комунальної власності та заступника голови районної ради Михайлова А.М.

Голова районної ради                                                                   Т.М.Парфентієва

Рішення №523 завантажити

Ви тут: Головна документи Архів 6 скликання VI скликання Рішення сесій 27 сесія VI скликання №523 "Про затвердження розпорядження голови райдержадміністрації"