№521 "Про встановлення розміру орендної плати"

                                                                         герб                                          

                                                                     У К Р А Ї Н А
                                                     ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
                                                                  РІШЕННЯ № 521
                                      (двадцять сьома сесія шостого скликання)

від 19 вересня 2014р.

Про встановлення розміру
орендної  плати

       Відповідно до п. 20 ч. 1 ст. 43, ст. 60 Закону   України «Про  місцеве  самоврядування   в  Україні»,   рішення   районної  ради від     24.05.2011 р.   № 102 «Про  затвердження  Методики  розрахунку  і  порядку використання плати за оренду  майна,  що  є  спільною  власністю  територіальних  громад  сіл,  селищ  району», рішення районної  ради від 18.11.2011 р. № 156 «Про  внесення змін до  Методики  розрахунку і  порядку використання плати за  оренду  майна,  що  є  спільною  власністю  територіальних  громад  сіл,  селищ  району», враховуючи Положення про оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл та селищ  району, затверджене рішенням 18 сесії районної ради 6 скликання від 23.05.2013р. №355,  подання відділу освіти  Житомирської РДА, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань бюджету і комунальної власності від 15.09.2014р., районна рада

ВИРІШИЛА: 

1.Встановити  Сінгурівській  сільський раді на 2014 рік  річну  плату у розмірі 1 грн. на рік за оренду нежилого приміщення,  яке належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ   Житомирського району і перебуває на балансі відділу освіти Житомирської РДА:

-       за оренду нежилого приміщення Пряжівської ЗОШ I-II ст. для розміщення   дошкільного    навчального    закладу   за   адресою:   с. Пряжів, вул. Шевченка, 9, площею 67,7 кв.м.

2.Встановити  Станишівській сільській раді на 2014 рік  річну  плату у розмірі 1 грн. на рік за оренду нежилого приміщення,  яке належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ   Житомирського району і перебуває на балансі відділу освіти Житомирської РДА:

-       за оренду нежилого приміщення Слобода-Селецької  ЗОШ I  ст. для розміщення     сільської     бібліотеки     за    адресою:     с. Слобода-Селець, вул. Свідерської, 27, площею 26,95 кв.м.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету і комунальної власності та заступника голови районної ради Михайлова А.М.

Голова районної ради                                                              Т.М.Парфентієва

Рішення №521 завантажити

Ви тут: Головна документи Архів 6 скликання VI скликання Рішення сесій 27 сесія VI скликання №521 "Про встановлення розміру орендної плати"