№509 "Про звернення щодо законності промислового видобутку піску в Улянівці та Корчаку за межами сіл"

  

                                                                        герб                                         

                                                                      У К Р А Ї Н А
                                                  ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
                                                                   РІШЕННЯ №509
                                            (двадцять шоста сесія шостого скликання)

від 21 липня 2014р.

Про звернення щодо законності
промислового видобутку піску
в Улянівці та Корчаку за межами сіл

       З метою з’ясування законності промислового видобутку піску на землях сільськогосподарського призначення за межами сіл Корчак Корчацької сільської ради та Улянівка Денишівської сільської ради Житомирського району, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань розвитку агропромислового комплексу, земельних відносин та екології від 21.07.2014р., керуючись законами України «Про статус депутатів місцевих рад» та «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада

ВИРІШИЛА:

 1.Звернутися до Житомирської районної прокуратури, Державної екологічної інспекції в Житомирській області та Державної інспекції по контролю за використанням і охороною земель у Житомирській області провести перевірку щодо законності промислового видобутку піску на землях сільськогосподарського призначення за межами сіл Корчак Корчацької сільської ради та Улянівка Денишівської сільської ради Житомирського району та за результатами перевірки проінформувати районну раду.

2.Доручити голові районної ради Парфентієвій Т.М. підписати звернення до Житомирської районної прокуратури, Державної екологічної інспекції в Житомирській області та Державної інспекції по контролю за використанням і охороною земель у Житомирській області на підставі даного рішення.

        3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань законності, правопорядку і прав людини та   заступника   голови   районної   ради Михайлова А.М.                                              

Голова районної ради                                                               Т.М.Парфентієва

Ви тут: Головна документи Архів 6 скликання VI скликання Рішення сесій 26 сесія VI скликання №509 "Про звернення щодо законності промислового видобутку піску в Улянівці та Корчаку за межами сіл"