Перелік питань до 14 сесії

Пропозиції

до переліку питань для розгляду на чотирнадцятій сесії

районної ради 6 скликання 09 листопада 2012 року

 

  1. Інформація прокурора Житомирського району про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності на території району.
  2. Про хід виконання Комплексної програми профілактики злочинності у Житомирському районі на 2011-2015 рр., стан боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності Житомирського РВ УМВС України в Житомирській області на території району.
  3. Про хід виконання програми «Тепле вікно у закладах соціальної сфери» на 2010 – 2013 роки.
  4. Про хід виконання програми «Сільська вулиця» на 2011-2013 роки.
  5. Звіт головного лікаря комунальної установи «Територіально-стоматологічне об’єднання» Житомирської районної ради.
  6. Звіт директора комунального закладу «Сінгурівський міжшкільний навчально-виробничий комбінат» Житомирської районної ради.
  7. Звіт виконуючої обов’язки завідуючої комунальним підприємством «Центральна районна аптека №118» Житомирської районної ради.
  8. Звіт головного редактора комунального підприємства «Редакція газети «Приміське життя» Житомирської районної ради.
  9. Про переукладення контракту із головним редактором комунального підприємства «Редакція газети «Приміське життя» Житомирської районної ради.
  10. Про переукладення контрактів з директорами загальноосвітніх навчальних закладів району (Ліщинської, Іванівської та Черемошнянської загальноосвітніх шкіл).
  11. Про внесення змін до рішення 13 сесії районної ради від 21.08.2012 №263 «Про укладання контрактів з директорами загальноосвітніх навчальних закладів».
  12. Про внесення змін до Положення про порядок управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ району.
  13. Про закріплення майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ району на праві оперативного управління.
  14. Про списання медичного обладнання із балансу комунальної установи «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл та селищ району.
  15. Про надання дозволу відділу культури і туризму райдержадміністрації на списання основних та автотранспортних засобів.
  16. Про надання дозволу відділу освіти райдержадміністрації на списання основних засобів.
  17. Про зняття з контролю рішень районної ради.
  18. Про внесення змін до районного бюджету на 2012 рік.
  19. Про затвердження розпоряджень голови райдержадміністрації.
  20. Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 2,9800 га, яка надається в оренду ТОВ «Партнерпромсервіс» для обслуговування комплексу будівель (землі промисловості) на території Луківської сільської ради.
  21. Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельних ділянок, загальною площею 1,5690 га, що передаються в оренду для сінокосіння і випасання худоби гр. гр. Якубовій Л. У. К. -0,8000 га, Мозговому Д. М. -0,3710 га, Сидорчуку А. В.- 0,2430 га, Казмірчуку О. О.- 0,1550 га на території Буківської сільської ради.
  22. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, площею 0,2000га, яка передана у власність ПАТ «Концерн Галнафтогаз» для іншого призначення на території Левківської сільської ради.
  23. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, площею 0,2603га, яка передана у власність ПАТ «Концерн Галнафтогаз» для іншого призначення (для будівництва автозаправного комплексу) на території Левківської сільської ради.
  24. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, загальною площею 1,3315 га, які надаються в користування на умовах оренди громадянам Бірюченку В.Л. та Бірюченку М.В. для обслуговування тепличного комплексу на території Зарічанської сільської ради.
  25. Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки водного фонду (става), загальною площею 6,2132 га, на продовження терміну дії договору оренди ФОП Воробйову О. Ф. для рибогосподарських потреб на території Глибочицької сільської ради.
  26. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 50,0000 га, яка передається в користування на умовах оренди громадянин Гоц І. С. для ведення фермерського господарства на території Сінгурівської сільської ради.
  27. Різне.

Головне меню