документи

Про утворення робочої групи з питань правового використання земель

                                                                        герб

ПРОЕКТ
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ № ____
(______________ сесія сьомого скликання)

від «__» _________ 201  р.

Про утворення робочої групи
з питань правового використання земель

З метою забезпечення збалансованості економічного та соціального розвитку селищної та сільських рад Житомирського району, наповнення місцевих бюджетів, враховуючи численні звернення сільських голів, для вивчення та розробки правових шляхів розв'язання питання щодо державної реєстрації права користування земельними ділянками бувших господарських дворів власниками майнових сертифікатів (майна бувших КСП) на території Житомирського району, та сприяння у вирішенні інших проблемних питань, керуючись ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань розвитку агропромислового комплексу, земельних відносин та екології від 15.12.2015 р., районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Утворити робочу групу зі складу депутатів районної ради сьомого скликання з питань правового використання земель (далі – Група) у складі:

Рєбдєв Я. А. – голова робочої групи;
Назарчук В. В. – заступник голови робочої групи;
Баранюк О. О. – член робочої групи;
Журавель Г. М. – член робочої групи;
Козел В.В. – член робочої групи;
Карчевський Р.А. – член робочої групи.

2. Визначити, що основним напрямком роботи Групи є вивчення та розробка правових шляхів розв'язання питань щодо державної реєстрації права користування земельними ділянками бувших господарських дворів власниками майнових сертифікатів (майна бувших КСП) та сприяння у вирішенні інших проблемних питань на території Житомирського району. Група розглядає звернення, що надходять до районної ради (з питань, що віднесені до напрямків роботи Групи) або безпосередньо до робочої групи.

3. Робоча група, має право (за згодою) залучати до своєї роботи представників територіальних управлінь Держгеокадастру, Державної сільськогосподарської інспекції, Державної екологічної інспекції, селищного, сільських голів та інших спеціалістів для вирішення проблемних питань.

4. Доручити голові районної ради Крутію С. Г. в міжсесійний період вносити зміни до персонального складу робочої групи за письмовою пропозицією голів депутатських фракцій (зареєстрованих в районній раді відповідно до Регламенту) щодо включення/виключення своїх представників шляхом видачі розпоряджень з наступним їх затвердженням на сесії ради. До складу Групи може входити не більше одного представника від депутатської фракції, зареєстрованих в районній раді відповідно до Регламенту роботи ради.

5. Робочій групі здійснювати свою діяльність в порядку і в межах визначених чинним законодавством.

6. Про результати своєї роботи, робоча група інформує районну раду в міру необхідності, але не рідше одного разу на три місяці, а також на вимогу не менш як третини депутатів від загального складу ради, або постійної комісії з питань розвитку агропромислового комплексу, земельних відносин та екології.

7. Винести на розгляд Групи звернення Сінгурівського сільського голови Прокопця Ю. В. від 11.12.2015 р. (вх. № 713/7-282, копія додається).

Голова районної ради                                           С. Г. Крутій

Розробник проекту рішення:
Виконавчий апарат районної ради

Ви тут: Головна документи 7 СКЛИКАННЯ 7 скликання Проекти рішень які стали рішеннями Про утворення робочої групи з питань правового використання земель