документи

Перелік питань для розгляду на пленарному засіданні 18-ї сесії Житомирської районної ради 7 скликання 01 червня 2018 року

1. Про інформацію керівника Житомирської місцевої прокуратури про результати діяльності на території Житомирського району.

2. Про інформацію начальника Житомирського районного відділення поліції Житомирського відділу поліції ГУНП в Житомирській області про діяльність у сфері охорони та захисту прав і свобод людини, протидії злочинності, забезпечення публічної безпеки і порядку на території району
3. Про звіт головного лікаря комунальної установи «Територіальне стоматологічне об'єднання» Житомирської районної ради Нижника Володимира Тимофійовича.

4. Про звіт директора комунальної установи «Новогуйвинська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» Житомирської районної ради Ступіна Віктора Анатолійовича.

5. Про призначення директора комунальної установи «Новогуйвинська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» Житомирської районної ради та укладення контракту.

6. Про звіт начальника Центру надання адміністративних послуг Житомирської РДА Палія Ігоря Анатолійовича.

7. Про звіт начальника служби у справах дітей Житомирської райдержадміністрації Черняк Антоніни Петрівни.

8. Про затвердження Програми розвитку громадянського суспільства у Житомирському районі на 2018 рік.

9. Про затвердження Програми соціального захисту громадян Житомирського району, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, на 2018-2020 роки.

10. Про затвердження Районної комплексної програми соціального захисту осіб з інвалідністю, ветеранів війни та праці, пенсіонерів, учасників і ветеранів визвольних змагань (ОУН-УПА) та незахищених верств населення Житомирського району на 2018-2020 роки».

11. Про затвердження Програми використання коштів районного бюджету, що надходять у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва, на 2018 рік.

12. Про затвердження «Порядку забезпечення харчуванням учасників спортивних заходів районного, обласного, всеукраїнського рівнів за рахунок коштів районного бюджету» та «Норм витрат на забезпечення харчуванням одного учасника спортивних заходів районного, обласного, всеукраїнського рівнів за рахунок коштів районного бюджету» та внесення змін до районної Програми розвитку фізичної культури та спорту на 2017 - 2021 роки.

13. Про затвердження Порядку призначення на посаду керівників закладів загальної середньої освіти та закладів позашкільної освіти, що належать до спільної власності територіальних громад сіл та селищ Житомирського району.

14. Про створення освітніх округів Житомирського району Житомирської області.

15. Про затвердження умов проведення конкурсу з визначення опорного закладу освіти.

16. Про внесення змін до Програми стабілізації і розвитку агропромислового комплексу Житомирського району на період 2016-2020 років.

17. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Житомирського району на 2018 рік.

18. Про внесення змін до районної Програми фінансування робіт з будівництва, реконструкції, ремонту та утримання комунальних, загального користування місцевого та державного значення автомобільних доріг у Житомирському районі на 2016-2020 роки.

19. Про внесення змін до Програми забезпечення відкритості в діяльності Житомирської районної ради та Житомирської районної державної адміністрації на 2018-2020 роки.

20. Про внесення змін до Положення про Почесну грамоту, Грамоту та Подяку Житомирської районної ради, привітання, нагородження та преміювання до професійних, ювілейних та державних свят.

21. Про затвердження передавального акту Комунальної установи «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Житомисрької районної ради.

22. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Житомирської районної ради.

23. Про внесення змін до контракту головного лікаря комунальної установи «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Житомирської районної ради Горбенка Геннадія Валентиновича.

24. Про затвердження розпоряджень голови райдержадміністрації.

25. Про внесення змін до районного бюджету на 2018 рік.

26. Про внесення змін до складу президії районної ради.

27. Про затвердження розпоряджень голови районної ради.

28. Про зняття з контролю рішень районної ради.

29. Про внесення змін до складу комісії з питань поновлення прав реабілітованих Житомирської районної ради.

30. Про внесення змін до списку присяжних Житомирського районного суду Житомирської області.

31. Про внесення змін до рішення 9 сесії районної ради 7 скликання від 27.02.2017р. № 329.

32. Про надання дозволу комунальній установі «Центральна районна лікарня» районної ради на списання майна (парового котла).

33. Про надання дозволу комунальній установі «Центр первинної медико-санітарної допомоги» районної ради на списання майна.

34. Про передачу нежилої будівлі медичного пункту тимчасового базування до комунальної власності Руднє-Городищенської сільської ради.

35. Про внесення змін до Положення про відчуження майна, шо перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ Житомирського району, та персонального складу комісії з конкурсного відбору суб'єктів оціночної діяльності

36. Про внесення змін до рішення 17 сесії районної ради 7 скликання від 14.03.2018 р. №591 «Про передачу майна Оліївській сільській раді ОТГ».

37. Про затвердження договорів.

38. Про передачу земельної ділянки, за адресою: м.Житомир, вул.Бориса Тена, 16, у постійне користування.

39. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок водного фонду, загальною площею 17,8613 га, які надані в оренду Хоменко Євгені Ігорівні для рибогосподарських потреб та сінокосіння на території Сінгурівської сільської ради.

40. Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки водного фонду, яка надана в оренду громадянину Кісінчуку Павлу Федоровичу, загальною площею 3,0756 га, для рибогосподарських потреб (10.07) на території Високопічської сільської ради.

41. Про надання погодження на отримання спеціального дозволу на користування надрами.

42. Про затвердження передавальних актів щодо передачі книжкового фонду (книг Святослава Васильчука «Зборів») до комунальної власності селищної та сільських рад району.

43. Про звернення до Верховної Ради України щодо винесення на розгляд та ухвалення Антиолігархічного пакету законів докорінних перетворень.

44. Про звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Житомирської обласної ради та Житомирської обласної державної адміністрації щодо вирішення питання зарахування до Житомирського районного бюджету плати за адміністративні послуги, надані Центром надання адміністративних послуг Житомирської райдержадміністрації.

45. Про розгляд звернення депутата Білецького О. М.

46. Різне.

Ви тут: Головна документи 7 СКЛИКАННЯ 7 скликання Перелік питань на сесію Перелік питань для розгляду на пленарному засіданні 18-ї сесії Житомирської районної ради 7 скликання 01 червня 2018 року