документи

Перелік питань для розгляду на пленарному засіданні 8-ї сесії Житомирської районної ради 7 скликання 15 грудня 2016 р.

ПРОЕКТ
Перелік питань
для розгляду на пленарному засіданні 8-ї сесії
Житомирської районної ради 7 скликання
15 грудня 2016 року

1. Про нагородження Шахрая Олександра Васильовича (посмертно) найвищою відзнакою Житомирської районної ради «Честь і слава Житомирського району».

2. Про інформацію прокурора Житомирського району про результати діяльності на території Житомирського району.

3. Про Програму економічного і соціального розвитку Житомирського району на 2017 рік.

4. Про Програму розвитку малого і середнього підприємництва у Житомирському районі на 2017-2020 роки.

5. Про затвердження Програми розвитку та удосконалення організації харчування в загальноосвітніх навчальних закладах Житомирського району на 2017 рік.

6. Про районну Програму розвитку фізичної культури та спорту на 2017 – 2021 роки.

7. Про Порядок надання одноразової грошової допомоги громадянам, які проживають на території Житомирського району.

8. Про внесення змін до Програми стабілізації і розвитку АПК Житомирського району на період 2016-2020рр.

9. Про внесення змін до Програми сприяння публічності та розвитку казначейського обслуговування на території Житомирського району на 2016-2017рр. «Доступне казначейство».

10. Про внесення змін до Комплексної програми фінансової підтримки громадських організацій ветеранів війни, учасників бойових дій, інвалідів, ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС Житомирського району на 2016-2018 роки.

11. Про внесення змін до районної комплексної Програми соціальної підтримки сімей з онкохворими дітьми на 2016 – 2020 роки.

12. Про внесення змін до районної Програми створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків в Житомирському районі на 2015-2019 роки.

13. Про затвердження Положення про бюджет участі (громадський бюджет) у Житомирському районі.

14. Про внесення змін до районного бюджету на 2016 рік.

15. Про затвердження розпоряджень голови райдержадміністрації.

16. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунальної установи «Трудовий архів» Житомирської районної ради.

17. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунальної установи «Територіальне стоматологічне об'єднання» Житомирської районної ради.

18. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунальної установи «Новогуйвинська дитячо-юнацька спортивна школа» Житомирської районної ради та перейменування установи на «Новогуйвинська комплексна дитячо-юнацька спортивна школа».

19. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального закладу «Районна бібліотека для дітей» Житомирської районної ради.

20. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального закладу «Початковий спеціалізований мистецький навчальний заклад «Високопічська школа мистецтв» Житомирської районної ради

21. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального закладу «Початковий спеціалізований мистецький навчальний заклад «Новогуйвинська музична школа» Житомирської районної ради

22. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального закладу «Початковий спеціалізований мистецький навчальний заклад «Сінгурівська музична школа» Житомирської районної ради

23. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунальної установи «Житомирський районний центр дитячої та юнацької творчості» Житомирської районної ради.

24. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунальної установи «Житомирська районна станція юних натуралістів» Житомирської районної ради.

25. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунальної установи «Дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки «Орбіта» Житомирської районної ради

26. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту Сінгурівського міжшкільного навчально-виробничого комбінату.

27. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статутів гімназій:

27.1. Новогуйвинської гімназії Житомирського району Житомирської області.

27.2. Озерненської гімназії Житомирського району Житомирської області.

28. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статутів загальноосвітніх шкіл I –ІІІ ступенів:

28.1. Барашівської ЗОШ І-ІІІст.
28.2. Березівської ЗОШ І-ІІІ ст.
28.3. Василівської ЗОШ І-ІІІ ст.
28.4. Вересівської ЗОШ І-ІІІ ст.
28.5. Вертокиївської ЗОШ І-ІІІ ст.
28.6. Високопічської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1
28.7. Високопічської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2
28.8. Глибочицької ЗОШ І-ІІІ ст.
28.9. Іванівської ЗОШ І-ІІІ ст.
28.10. Коднянської ЗОШ І-ІІІ ст.
28.11. Левківської ЗОШ І-ІІІ ст.
28.12. Ліщинської ЗОШ І-ІІІ ст.
28.13. Луківська ЗОШ І-ІІІ ст.
28.14. Миролюбівської ЗОШ І-ІІІ ст.
28.15. Пісківської ЗОШ І-ІІІ ст.
28.16. Садківської ЗОШ І-ІІІ ст.
28.17. Сінгурівської ЗОШ І-ІІІ ст.
28.18. Станишівської ЗОШ І-ІІІ ст.
28.19. Троянівської ЗОШ І-ІІІ ст.

29. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статутів загальноосвітніх шкіл I-ІІ ступенів:

29.1. Гадзинської ЗОШ І-ІІ ст.
29.2. Глибочанської ЗОШ І-ІІ ст.
29.3. Головенківської ЗОШ І-ІІ ст.
29.4. Зарічанської ЗОШ І-ІІ ст.
29.5. Кам'янської І-ІІ ст.
29.6. Озерянківської ЗОШ І-ІІ ст.
29.7. Оліївської ЗОШ І-ІІ ст.
29.8. Пряжівської ЗОШ І-ІІ ст.
29.9. Р.-Городищенської ЗОШ І-ІІ ст.
29.10. Черемошнянської ЗОШ І-ІІ ст.

30. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статутів загальноосвітніх шкіл I ступеня:

30.1. Березинської ЗОШ І ступеня.
30.2. Дубовецької ЗОШ І ступеня.

31. Про погодження кандидатури на посаду директора Ліщинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

32. Про переукладення контракту із головним лікарем комунальної установи «Територіальне стоматологічне об'єднання» Житомирської районної ради

33. Про встановлення орендної плати у розмірі 1 грн. на рік.

34. Про передачу книжкового фонду.

35. Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки, загальною площею 12,000 га, яка надається в оренду гр. Михайлову М.Г для ведення фермерського господарства на території Вертокиївської сільської ради.

36. Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 8, 3000 га, яка надається в оренду ТОВ «РЕНТЗЕМ» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (01.01) і розташована за межами населеного пункту на території Вересівської сільської ради.

37. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, яка надається в оренду ТОВ «Житомирська дорожно-будівельна колона», загальною площею 0,8000 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території Ліщинської сільської ради поза межами населеного пункту.

38. Про встановлення заступнику голови районної ради Білецькому О.М. надбавки за вислугу років.

39. Про внесення змін до Положення про матеріальне заохочення працівників виконавчого апарату районної ради.

40. Про умови оплати праці голови районної ради.

41. Про умови оплати праці заступника голови районної ради.

42. РІЗНЕ:

42.1. Про звернення до Житомирської обласної ради та Житомирської облдержадміністрації про створення Національного історико-меморіального заповідника із назвою «Довжицькі та Іванівські могили».
42.2. Про звернення до Головного управління Держгеокадастру в Житомирській області щодо громадського пасовища на території Миролюбівської сільської ради.
42.3. Про звернення до голови Житомирської облдержадміністрації Гундича І.П. щодо ситуації, яка склалася на території Миролюбівської сільської ради з приводу використання земельних часток (паїв).
42.4. Про звернення до Житомирської обласної ради, Житомирської облдержадміністрації та Житомирської райдержадміністрації про скасування розпорядчих документів щодо та звернення до районних рад області про підтримку даного звернення.
42.5. Про внесення змін до складу Комісії по передачі основних засобів, рухомого, нерухомого та індивідуально визначеного майна, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Житомирського району та перебувають в оперативному управлінні та на балансі комунальної установи «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради, в оперативне управління та на баланс комунальної установи «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Житомирської районної ради.

43. Про районний бюджет на 2017 рік.

Ви тут: Головна документи 7 СКЛИКАННЯ 7 скликання Перелік питань на сесію Перелік питань для розгляду на пленарному засіданні 8-ї сесії Житомирської районної ради 7 скликання 15 грудня 2016 р.