документи

Перелік питань для розгляду на пленарному засіданні 7-ї сесії Житомирської районної ради 7 скликання 04 листопада 2016 р.

Перелік питань

для розгляду на пленарному засіданні 7-ї сесії
Житомирської районної ради 7 скликання
04 листопада 2016 року

Про внесення змін до Регламенту районної ради 7 скликання.

Про присвоєння звання «Почесний громадянин Житомирського району» Зубу Анатолію Михайловичу.

Про інформацію начальника Житомирського районного відділення поліції Житомирського відділу поліції ГУНП в Житомирській області про діяльність у сфері охорони та захисту прав і свобод людини, протидії злочинності, забезпечення публічної безпеки і порядку на території району.

Про районну Програму поводження з твердими побутовими відходами на період 2017 – 2021 років.

Про затвердження Програми сприяння публічності та розвитку казначейського обслуговування на території Житомирського району на 2016-2017 рр. «Доступне казначейство».

Про затвердження Положення про бюджет участі (громадський бюджет) в Житомирському районі.

Про внесення змін до Програми про кошти для забезпечення виконання депутатських повноважень та порядок їх використання на 2016-2017 роки.

Про внесення змін до Програми забезпечення відкритості в діяльності Житомирської районної ради та Житомирської районної державної адміністрації на 2015-2017 роки.

Про внесення змін до Положення про Почесну грамоту, Грамоту та Подяку Житомирської районної ради, привітання, нагородження та преміювання до професійних, ювілейних та державних свят.

Про внесення змін до районної Програми соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування пам'яті загиблих на 2016 – 2018 роки.

Про внесення доповнень до районної Програми по забезпеченню здійснення Житомирською райдержадміністрацією повноважень, визначених законами України та делегованих Житомирською районною радою на 2016-2017рр.

Про стан утримання доріг та реалізацію Програми фінансування робіт з будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення у Житомирському районі на 2016-2020 роки та затвердження Програми фінансування робіт з будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг у новій редакції.

Про внесення змін і доповнень до районної Програми стимулювання населення, ОСББ, ЖБК Житомирського району щодо ефективного використання енергетичних ресурсів та енергозбереження на 2015-2018 роки.

Про внесення змін до Програми оздоровлення території Житомирського району від сказу на 2016-2020 роки.

Про внесення змін до районної програми «Молодь і родина Житомирщини» на 2012-2016 роки.

Про внесення змін до Програми стабілізації і розвитку АПК Житомирського району на період 2016-2020рр.

Про внесення змін до районної Програми надання шефської допомоги військовим частинам А 1262, А 1564, А 1586 на 2016 рік.

Про внесення змін до рішення 5 сесії районної ради 7 скликання від 29.04.2016р. № 74 «Про затвердження Програми про кошти для забезпечення виконання депутатських повноважень та порядок їх використання на 2016-2017 роки».

Про створення комунальної установи «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Житомирської районної ради, затвердження Статуту, структури, штатної чисельності працівників та передачу майна.

Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунальної установи «Центральна районна лікарня» Житомирської районної ради, структури, штатної чисельності працівників.

Про призначення головного лікаря комунальної установи «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Житомирської районної ради.

Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального закладу «Центральна районна бібліотека» Житомирської районної ради.

Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунального закладу «Районний будинок культури» Житомирської районної ради.

Про увільнення від виконання обов'язків народних засідателів.

Про затвердження розпоряджень голови районної ради.

Про внесення змін до переліку об'єктів, установ, організацій, підприємств спільної власності територіальних громад сіл, селищ району.

Про надання дозволу відділу освіти райдержадміністрації на списання майна.

Про внесення змін до районного бюджету на 2016 рік.

Про затвердження розпоряджень голови райдержадміністрації.

Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки, загальною площею 2,4153 га, яка надається в оренду гр. Андрієвському О.П. для ведення фермерського господарства на території Туровецької сільської ради.

Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки, загальною площею 3,2711 га, яка надається в оренду гр. Андрієвському О.П. для ведення фермерського господарства на території Туровецької сільської ради.

Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки, загальною площею 4,3224 га, яка надається в оренду гр. Андрієвському О.П. для ведення фермерського господарства на території Туровецької сільської ради.

Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки, загальною площею 6,0407 га, яка надається в оренду гр. Андрієвському О.П. для ведення фермерського господарства на території Туровецької сільської ради.

Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки, загальною площею 7,7828 га, яка надається в оренду гр. Андрієвському О.П. для ведення фермерського господарства на території Туровецької сільської ради.

Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки, загальною площею 42,3551 га, яка надається в оренду гр. Андрієвському О.П. для ведення фермерського господарства на території Туровецької сільської ради.

Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, яка надається в оренду ТОВ «Диво-Гран», загальною площею 6,0000 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території Тетерівської сільської ради.

Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0, 4161 га, яка надається в оренду ФОП Гетьману П.М. для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території Денишівської сільської ради.

Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 1,8337 га, яка надається в оренду гр. Невмержицькій Л. М. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Заможненської сільської ради.

Різне:

Про участь депутатів районної ради у розподілі коштів районного бюджету.

Про співфінансування проектів за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку на 2017 рік.

Про звернення до Житомирської обласної ради про виділення коштів на завершення будівництва школи в с.Кодня та погашення заборгованості за охорону даного об'єкту.

Про звернення до Головного управління Держгеокадастру в Житомирській області щодо врахування рішень та рекомендацій районної ради при укладенні договорів оренди землі.

Про звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України про внесення змін до законодавства України з питань публічних закупівель з метою запровадження внесення учасниками торгів грошової застави.

Інформації про виконання звернень районної ради.

Ви тут: Головна документи 7 СКЛИКАННЯ 7 скликання Перелік питань на сесію Перелік питань для розгляду на пленарному засіданні 7-ї сесії Житомирської районної ради 7 скликання 04 листопада 2016 р.