Про виконання Програми залучення інвестицій в економіку Житомирського району на 2011-2015 рр. та проекту Програми залучення інвестицій в економіку Житомирського району на 2016-2020 рр.

                                                                        герб

ПРОЕКТ
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ № ____
(______________ сесія сьомого скликання)

від «__» _________ 2016р.

 Про виконання Програми залучення
інвестицій в економіку Житомирського району на 2011-2015 рр. та проекту
Програми залучення
інвестицій в економіку Житомирського району на 2016-2020 рр.

Заслухавши інформацію начальника відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Гречко О.Б. про виконання Програми залучення інвестицій в економіку Житомирського району на 2011-2015 роки та розглянувши проект Програми залучення інвестицій в економіку Житомирського району на 2016-2020 роки, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії районної ради з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв'язку та житлово-комунального господарства від _________, з питань бюджету і комунальної власності від _________, з питань розвитку агропромислового комплексу, земельних відносин та екології від _________, районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Інформацію начальника відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Гречко О.Б. взяти до відома (додається).

2. Затвердити Програму залучення інвестицій в економіку Житомирського району на 2016-2020 роки (додається).

3. Відділу економічного розвитку і торгівлі (Гречко О.Б.) спільно із структурними підрозділами райдержадміністрації (відповідно до компетенції), виконкомами селищної та сільських рад продовжити роботу по моніторингу залучення обсягів інвестицій в економіку району для забезпечення сталого економічного зростання та створенні нових робочих місць.

4. Управлінню фінансів райдержадміністрації (Ходоровська Н.В.) у межах наявного фінансового ресурсу забезпечити фінансування витрат, пов'язаних із виконанням конкретних заходів Програми залучення інвестицій в економіку Житомирського району на 2016-2020 роки, а також передбачити виділення коштів на 2016 рік.

5. Виконавцям про хід виконання даного рішення та програми інформувати відділ економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації до 10 липня та 10 січня щорічно.

7. Відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації інформацію про стан виконання даного рішення та програми подавати районній раді до 15 липня та 15 січня щорічно.

8. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету і комунальної власності та заступника голови районної ради Білецького О.М.

Голова районної ради                                С.Г. Крутій

Завантажити проект Програми

Ви тут: Головна Депутатський корпус АРХІВ - Депутати VI та VII скликання Депутатські фракції, групи та позафракційні депутати Житомирської районної ради 7 скликання 7 СКЛИКАННЯ 7 скликання Проекти рішень Про виконання Програми залучення інвестицій в економіку Житомирського району на 2011-2015 рр. та проекту Програми залучення інвестицій в економіку Житомирського району на 2016-2020 рр.