Про виконання Програми оздоровлення території Житомирського району від сказу на 2009-2015 роки та Програму оздоровлення території Житомирського району від сказу на 2016-2020 роки

                                                                        герб

ПРОЕКТ
ЖИТОМИРСЬКА РАЙОННА РАДА
РІШЕННЯ № ____
(______________ сесія сьомого скликання)

від «__» _________ 2016р.

Про виконання Програми оздоровлення території
Житомирського району від сказу на 2009-2015 роки
та Програму оздоровлення території
Житомирського району від сказу на 2016-2020 роки

З метою створення умов для комплексного розв'язання проблеми захисту населення та сільськогосподарських, домашніх і диких тварин від захворювання на сказ, забезпечення широкої інформаційно-просвітницької роботи серед населення з питань профілактики сказу, керуючись ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада

ВИРІШИЛА

1. Інформацію про виконання Програми оздоровлення території Житомирського району від сказу на 2009 - 2015 роки узяти до відома (додається).

2. Затвердити Програму оздоровлення території Житомирського району від сказу на 2016 - 2020 роки (додається).

3. Фінансовому управлінню райдержадміністрації (Ходоровсьська Н.В.) щорічно вирішувати питання щодо спрямування коштів на реалізацію даної програми у межах фінансових можливостей районного бюджету.

4. Рекомендувати селищній, сільським радам району, Тетерівській сільській раді об'єднаної територіальної громади:

4.1. Розробити і затвердити заходи по реалізації даної програми.

4.2. Вирішувати питання щодо виділення та спрямування коштів на реалізацію зазначених вище заходів та профілактику і боротьбу із сказом.

4.3. Звернути увагу на проблему безпритульних тварин, зокрема, собак і котів, та вжити відповідних заходів щодо зменшення їх кількості.

5. Державній надзвичайній протиепізоотичній комісії при Житомирській райдержадміністрації та управлінню ветеринарної медицини в Житомирському районі забезпечити виконання даної програми та щорічно до 01 лютого інформувати районну раду про хід її виконання.

Голова районної ради                                                                С.Г.Крутій

Розробники проекту рішення та програми:
Житомирська райдержадміністрація,
управління ветеринарної медицини Житомирського району
Відповідальна особа: Гущин Б.Б., начальник управління ветеринарної
медицини району, тел. 067- 411-10-90

 Завантажити проект

Аналітична інформація

Ви тут: Головна Депутатський корпус АРХІВ - Депутати VI та VII скликання Депутатські фракції, групи та позафракційні депутати Житомирської районної ради 7 скликання 7 СКЛИКАННЯ 7 скликання Проекти рішень Про виконання Програми оздоровлення території Житомирського району від сказу на 2009-2015 роки та Програму оздоровлення території Житомирського району від сказу на 2016-2020 роки