Новини

З Днем пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні 1939-1945 років!

Перемога

Шановні мешканці Житомирського району!

8 травня ми разом зі всією країною відзначаємо День пам'яті і перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років !
В цей день ми вшановуємо подвиг українського народу, його визначний внесок у перемогу, висловлюємо повагу всім борцям проти нацизму, увічнюємо пам'ять про загиблих воїнів та жертв війни. Ми вшановуємо наших визволителів, які героїчно вибороли наше право вільно жити на рідній землі та врятували від нацистського рабства.

На жаль, 78-у річницю цієї Перемоги ми зустрічаємо у тривожний час, коли знову доводиться відстоювати свободу та територіальну цілісність нашої держави, право самостійно вирішувати долю країни і боротися за щасливе майбутнє наших дітей. Останні роки продемонстрували всьому світу, що український народ не втратив мужності та сили і українці – гідні нащадки героїв Другої світової війни.

З нагоди Перемоги у Другій світовій війні бажаю усім миру та злагоди! Нехай на нашій землі знову запанує мир та спокій, а у серцях ніколи не згасає вогник надії на щасливе майбутнє нашої країни.
1939-1945. Пам'ятаємо... Перемагаємо...

Слава Україні ! Героям Слава!

З повагою,
заступник голови Житомирської районної ради            Володимир ПАЛІЙ

Ви тут: Головна З Днем пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні 1939-1945 років!