Новини

Відбулося засідання 21 сесії районної ради

30 березня 2023 року під головуванням заступника голови районної ради Володимира Палія відбулося пленарне засідання чергової 21 сесії районної ради.

У роботі пленарного засідання, окрім депутатів районної ради, взяли участь начальник Житомирської РВА Олександр Хомич, заступники голови райдержадміністрації та керівники структурних підрозділів, працівники виконавчого апарату районної ради, представники Коростишівської міської ради, Старосілецької та Харитонівської сільських рад.


На початку засідання було визнано повноваження депутатів Ковальського Максима Романовича (від політичної партії «Слуга народу») та Ніколайчука Олега Леонідовича (від політичної партії «Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина») , які зареєстровані депутатами районної ради замість вибулих.
Серед низки питань порядку денного були прийняті рішення, що стосуються питань комунальної власності та малої приватизації, звіт Житомирської районної військової адміністрації про виконання Програми економічного і соціального розвитку Житомирського району за 2022 рік, затверджено звіти про виконання районних програм за 2022 рік, внесено зміни до списку присяжних для розгляду справ у Житомирському районному суді.
Крім того, надано відмову ТОВ «ОЛЕВСЬК-АГРО 2016» на отримання спеціального дозволу на користування надрами, без проведення аукціону, з метою видобування піску родовища «Гута Юстинівського-2».

Ви тут: Головна Відбулося засідання 21 сесії районної ради