Новини

Вітання з Днем Незалежності Республіки Польща

im578x383-193535


11 листопада наші польські друзі відзначають одне з найбільш важливих свят у країні – День незалежності Республіка Польща.
Завдяки незламності духу, патріотичній єдності, згуртованості та наполегливій праці, польський народ не лише відродив свою країну, а й пройшовши складний шлях трансформації, зумів створити сучасну рівноправну, самодостатню і потужну державу, яка гідно увійшла у європейську спільноту та стала на шлях демократичного розвитку.

Сьогодні ми високо цінуємо солідарність та допомогу, яку Польща надає Україні у відстоюванні суверенітету і територіальної цілісності. Саме Польща першою прийняла велику кількість українців, надала всебічну підтримку, коли розпочалося повномасштабне вторгнення російської федерації.

Ми ніколи не забудемо руку допомоги, протягнуту у ці складні часи для нашої держави. З першого дня війни Польща відкрила для нас своє серце і свою країну.

З нагоди свята бажаємо дружньому польському народові добробуту, мирного неба над головою, процвітання та нових звершень на благо незалежної Республіки Польща.

Хай живе і міцніє українсько-польська дружба! З Днем Незалежності, Польще!

Ви тут: Головна Вітання з Днем Незалежності Республіки Польща