Новини

Засідання круглого столу з питань протидії торгівлі людьми

3-4
safe image
5-5
2-5-1024x628

27 липня 2021 року під головуванням заступника голови ЖРДА Людмили Заворотнюк відбулося засідання «круглого столу» з питань протидії торгівлі людьми.
У заході, який присвячено Всесвітньому дню протидії торгівлі людьми (30 липня), взяли участь начальниця відділу з питань сімейної політики управління надання соціальних послуг Департаменту соціального захисту населення ОДА Тетяна Шмаюн, керуюча справами Житомирської районної ради Галина Оверкович, голова ГО «Жіночий інформаційно-консультативний центр» Ірина Бабенко, представники Управління Державної міграційної служби у Житомирській області, служби у справах дітей ОДА і РДА та представники Новогуйвинської селищної, Березівської, Станишівської, Оліївської і Глибочицької сільських рад.

 Учасники «круглого столу» розглянули передумови виникнення і способи викорінення торгівлі людьми та алгоритм дій щодо надання допомоги постраждалим особам. Зокрема, обговорили питання забезпечення реалізації державної політики у сфері протидії торгівлі людьми, про превентивні заходи боротьби з цим явищем. Також розглянуто аспекти роботи з особами, які постраждали від торгівлі людьми, та забезпечення проходження ними реабілітаційних планів.

Ви тут: Головна Засідання круглого столу з питань протидії торгівлі людьми