Новини

Привітання з нагоди професійного свята

190317 news-12-00

Шановні працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення!

Сердечно вітаю вас із професійним святом. Цей день – вияв уваги та поваги до людей, які своєю непростою щоденною працею забезпечують затишок і комфорт мешканцям громади, щодня докладають багато зусиль, щоб ми бачили чисті та охайні вулиці, двори та під’їзди. Ваша нелегка робота – як повітря. Поки вона виконується – її не помічають, та кожен мінімальний збій у цій системі відразу викликає шквал емоцій у споживачів.

Сьогодення вимагає від комунальників працювати у непростих умовах. Але я впевнений, професіоналізм та відповідальність допоможуть відповідати вимогам часу та забезпечувати підвищення якості та надійності надання житлово-комунальних послуг.

Стрімко розвивається у нашій громаді й галузь побутового обслуговування населення, зростає кількість послуг, підвищується якість їх надання. Представники цієї сфери роблять своїх земляків красивими, доглянутими, а їх життя – комфортнішим.

З нагоди професійного свята бажаю вам та вашим родинам добра, здоров’я, достатку, фінансової стабільності, миру та злагоди. Керівникам витримки та згуртованості в колективах, і щоб у відносинах із споживачами завжди панувала атмосфера партнерства та взаєморозуміння.

Щиро дякую вам за нелегку працю, за відданість обраній професії.

З повагою,
голова Житомирської районної ради    Олександр БЛОЩИНСЬКИЙ

Ви тут: Головна Привітання з нагоди професійного свята