Новини

Шановні працівники освіти району! Дорогі вчителі!

6dfe17f8616ca60373a685be59c6d3c4


Щиро і сердечно вітаю вас із професійним святом – Днем працівників освіти, яке об'єднує всіх тих, хто відкриває нам двері у квітучий сад знань, науки, мудрості.
Ваша професія – найблагородніша серед інших. Вона об'єднує людей щирих помислів, сердець, почуттів і навіть самопожертви. Ви прищеплюєте своїм вихованцям любов до знань, сієте в їх серцях зерно прекрасного, світлого, вічного, відкриваєте складний духовний світ буття, даєте мудрі поради.
У день свята щиро дякую вам за добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм та життєву мудрість. Бажаю вам, дорогі освітяни, успіхів у вашій благородній педагогічній діяльності, нових творчих знахідок, міцного здоров'я, творчої енергії та людської поваги.
Нехай ніколи не згасає світло вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії. Хай кожен ваш день повниться новою радістю та перемогою, хай здійснюються ваші плани в ім'я щасливого майбутнього України і нашого району.
Низький уклін Вам, дорогі педагоги, за професіоналізм, витримку, терпіння, любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі. Бажаємо вам міцного здоров'я, миру, щастя, успіхів у вашій благородній педагогічній діяльності та творчої наснаги.
Голова районної ради                            Сергій Крутій

Ви тут: Головна Шановні працівники освіти району! Дорогі вчителі!