Новини

Анонс! 26 березня - міжнародна онлайн-конференція "Як забезпечити життєдіяльність громади в умовах карантину"

26 березня об 11:00 годині відбудеться міжнародна онлайн конференція "Громади в умовах карантину: український та закордонний досвід".

Як працювати в умовах карантину, аби забезпечити життєдіяльність громади – головна тема конференції, яку організовує Український кризовий медіа-центр у рамках програми USAID DOBRE.

Українські та закордонні представники органів місцевого самоврядування, асоціації та спеціалісти з комунікацій обговорять практичні рекомендації стосовно ефективної організації життєдіяльності громад в умовах карантину у зв'язку із COVID-19.

Подія проходитиме у форматі онлайн-конференції.

Питання конференції:

Із якими проблемами найчастіше зіштовхуються громади у зв'язку з карантиномЯк громади готуються до можливого збільшення кількості захворюваньЯк забезпечити ефективну комунікацію між місцевою владою та мешканцями Як забезпечити можливість віддаленої роботи в ОТГ і як краще її організувати Як позначиться карантин на втратах місцевих бюджетівРоль асоціацій органів місцевого самоврядування для допомоги громадам у надзвичайній ситуації з пандемією COVID-19

Спікери:

Олександр Корінний, голова Асоціації об'єднаних територіальних громад, голова Новоукраїнської ОТГ Кіровоградської областіВалентина Полтавець, заступниця голови Асоціації об'єднаних територіальних громадПітер Анг, директор ICMA in EuropeОлександр Слобожан, виконавчий директор Асоціації міст України Світлана Осташко, аналітикиня з питань охорони здоров'я Асоціації міст УкраїниКшиштоф Становски, член ради м. Люблін (Польща)Лариса Мудрак, президентка Win Win Communications, партнерка з розвитку FBN Україна Ангела Бочі, експертка DOBRE з бюджетування та місцевих бюджетівВіктор Пулька, заступник голови Байковецької ОТГ Тернопільської областіВасиль Телеп, головний спеціаліст відділу економічного розвитку та інвестицій Байковецької ОТГ Тернопільської областіПредставники громад з інших країн, що стикаються з карантинними обмеженнямиКатерина Борисенко, менеджерка проектів SocialBoost

Модераторка: Ольга Міщенко, менеджерка з розробки комунікаційного контенту програми DOBRE (УКМЦ)

Онлайн-трансляція конференції буде доступна на Facebook-сторінці Програма DOBRE, на Youtube-каналі та на сайті Українського кризового медіа-центру українською та англійською мовами.

Український кризовий медіа-центр

https://decentralization.gov.ua/news/12287

Ви тут: Головна Анонс! 26 березня - міжнародна онлайн-конференція "Як забезпечити життєдіяльність громади в умовах карантину"