Новини

Оголошення

Оголошення

Житомирська районна рада повідомляє, що 17 лютого 2020 року о 16-00 год. відбудеться засідання постійної комісії з питань законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування районної ради, на розгляд якої виноситься проект рішення «Про затвердження списку присяжних Житомирського районного суду Житомирської області» та список кандидатів у присяжні Житомирського районного суду Житомирської області.

У разі, якщо постійна комісія з питань законності, правопорядку і прав людини, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів та місцевого самоврядування з різних причин не зможе розглянути запропонований проект рішення та сформований список кандидатів у присяжні, право розглядати це питання передається постійній комісії з гуманітарних питань, охорони здоров’я та соціального захисту населення районної ради.

До відома: засідання постійної комісії з гуманітарних питань, охорони здоров’я та соціального захисту населення районної ради відбудеться 19 лютого 2020 року о 10-00 год.

Виконавчий апарат Житомирської районної ради

Ви тут: Головна Оголошення