Новини

Колегія Житомирської РДА схвалила проекти програм гендерної рівності та протидії домашньому насильству

1Колегія
2Колегія
3Колегія
4Колегія

7 лютого у приміщенні малої зали Житомирської районної ради відбулося чергове засідання колегії райдержадміністрації, яке провів голова Житомирської РДА Юрій Оханський. На порядок денний засідання виносилося три питання.

«Про схвалення проекту районної цільової Програми реалізації сімейної, гендерної політики на 2020 рік» та «Про схвалення проекту районної Програми запобігання та протидії домашньому насильству та торгівлі людьми на 2020 рік» доповіла начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Людмила Вакулюк.

З питання про хід виконання «Комплексної програми профілактики злочинності у районі на 2016-2020 роках» за 2019 рік виступив головний спеціаліст відділу інформаційної діяльності, документообігу та звернень громадян Юрій Огірчук.

За результатами розгляду питань порядку денного колегією прийнято відповідні рішення.

У роботі колегії взяв участь заступник голови районної ради Василь Стах, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники установ та організацій району та редактор газети «Приміське життя» Сергій Юхимчук.

Ви тут: Головна Колегія Житомирської РДА схвалила проекти програм гендерної рівності та протидії домашньому насильству