Новини

ФК «Миропіль» - дворазовий володар Кубка героя АТО Анатолія Потєхіна

Кубок Потєххін 1
Кубок Потєхіна2
Кубок Потєхіна3
Кубок Потиєхіна 4
Кубок Потєхіна 6
Кубок Потєхіна 7
Кубок Потєхіна 8
Кубок Потєхіна 9
Кубок Потєхіна 10
Кубок Потєхіна 11
Кубок Потєхіна 12

У цьогорічний різдвяний Святвечір за юліанським календарем розвідник, капітан Збройних Сил України Анатолій Потєхін мав відсвяткувати своє 51-річчя. Як би не чергова московська агресія проти Української держави.

Відданий військовому обов’язку офіцер добровольцем відправився на російсько-українську війну, де героїчно загинув за територіальну цілісність та незалежність своє Батьківщини під час пішої розвідки місцевості, закривши собою від вибухового пристрою бойового побратима, врятувавши, тим самим, йому життя.

На знак щирої шани та поваги до славного земляка, до Дня народження Анатолія Потєхіна у селі Висока Піч, де розпочалася військова служба та проживав старший офіцер спеціального призначення, представниками команди народного депутата України 4-х скликань Віктора Развадовського, Високопічської сільської ради та місцевого ФК «Пак-Трейд» було організовано черговий турнір з футзалу за перехідний Кубок пам’яті Анатолія Потєхіна.

- Не знаю як для кого, а для мене має велике значення назва вулиць у населених пунктах України. Я дуже хочу, щоб вони називалися іменами та прізвищами не окупантів України чи їх посібників-колаборантів, а борців за незалежність нашої Батьківщини. Наприклад, щоб у Високій Печі з’явилися вулиці розвідника Анатолія Потєхіна та десантника Андрія Когана. І щоб вони були з добротним асфальтним покриттям, освітлені, оскільки кошти платників податків будуть спрямовуватися на це, а не на розкрадання олігархами, незалежно від прізвищ, на задобрення країни-окупанта, соціально-економічний розвиток непідконтрольних нашій державі українських територій, - сказав під час відкриття турніру заступник голови Житомирської районної ради Василь Стах.

Власне сам футзальний турнір відповідно до жеребкування розпочали поточний володар перехідного Кубка ФК «Миропіль» та його дебютант ФК «Садки». Попри самовідданість гравців житомирського району, у цій грі з рахунком 4:1 переміг досвід романівчан.

Не менш видовищними були усі без винятку матчі - із серією післяматчевих пенальті, з попередженнями гравців, і навіть двома вилученнями - однак не менш гідним фіналу виявився поєдинок групи А між ФК «Пак-Трейд»-1 (господарями) та ФК «Миропіль». Лише за хвилину до завершення зустрічі романівчанам вдалося зрівняти рахунок у грі та за кращої різниці забитих і пропущених м’ячів вийти у фінал. У вирішальній зустрічі гравці ФК «Миропіль» з рахунком 3:1 обіграли переможця групи Б карвинівський ФК «Авалон», вдруге поспіль виборовши перехідний Кубок пам’яті героя-розвідника, капітана ЗСУ Анатолія Потєхіна.

Кращим воротарем турніру було визнано Валентина Куліша (ФК «Пак-Трейд»-2), кращим бомбардиром – Василя Бабича (ФК «Миропіль»), а кращим гравцем – Юрія Олійника (ФК «Авалон»).

Їм, учасникам турніру, призерам, переможцям і суддям Віталію Тарасюку, Олексію Чирчику грамоти, медалі та кубки вручили представник команди Віктора Развадовського, депутата Житомирської районної ради Василь Козел, гравець ФК «Пак-Трейд» Олександр Жабровець, представник Високопічської сільської ради Сергій Щербухін та заступник голови Житомирської районної ради Василь Стах.

До меморіальних дощок загиблим в теперішній російсько-українській війні Андрію Когану, Анатолію Потєхіну та на могилу капітана-розвідника учасники пам’ятного спортивного заходу поклали живі квіти.

Ви тут: Головна ФК «Миропіль» - дворазовий володар Кубка героя АТО Анатолія Потєхіна