Новини

Депутати Житомирської районної ради прийняли районний бюджет на 2020 рік.

IMG 20191224 115056
IMG 20191224 115003

24 грудня 2019 року відбулось пленарне засідання 29 сесії районної ради, основним питанням порядку денного якого було прийняття районного бюджету на 2020 рік. Відповідно до цього рішення районної ради доходи районного бюджету становитимуть 233 673 877 гривень, у тому числі доходи загального фонду – 230 723 438 гривень та спеціального фонду – 2 950 439 гривень.

Сергій Семікоп, начальник Житомирського районного відділення поліції Житомирського відділу поліції ГУНП в Житомирській області, прозвітував про діяльність у сфері охорони та захисту прав і свобод людини, протидії злочинності, забезпечення публічної безпеки і порядку на території району.

Затверджено нові районні програми, що діятимуть у 2020 році, а саме: економічного і соціального розвитку, фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на приміських автобусних маршрутах загального користування; надання   окремих   видів пільг громадянам; розвитку культури і туризму; фінансової підтримки комунальних некомерційних підприємств районної ради «Центральна районна лікарня», «Центр первинної медико-санітарної допомоги» та «Територіальне стоматологічне об’єднання».

Прийнято до відома інформацію про використання коштів на придбання мамографа.

Створено аукціонну комісію для продажу об’єктів малої приватизації та затверджено відповідне Положення про неї.

Прозвітували про свою діяльність головні лікарі первинної та вторинної ланок медицини Тарас Собко і Геннадій Горбенко.

Районною радою прийнято рішення підтримати ініціативу Станишівської сільської ради ОТГ про перейменування села Кринички Житомирського району на село Буймир..

Прийнято звернення до Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров’я України та Національної служби здоров’я України щодо розширення функціональних обов’язків зубних лікарів.

Ви тут: Головна Депутати Житомирської районної ради прийняли районний бюджет на 2020 рік.