Новини

У Житомирі запрацював оновлений сервісний центр Пенсійного фонду України

заставка
1сц
2сервісний центр
3 сервісний центр
4 сервісний центр
5 сервісний центр
6 сервісний центр
7 сервісний центр
8 серв центр8
10 сервісний центр
11 сервісний центр
12 сервісний центр

     

      23 грудня 2019 року у місті Житомирі по вулиці Перемоги, 48-А офіційно відкрили оновлений сервісний центр Пенсійного фонду України з надання послуг для жителів Житомирського району. В церемонії відкриття взяли участь представники органів місцевої влади, соціальні партнери, пенсіонери та ветерани району.

Для комфорту відвідувачів в установі створено окремо зону очікування та залу обслуговування, встановлені зручні модульні робочі місця, які забезпечені сучасною комп’ютерною технікою, відеоспостереженням та аудіозаписом.

Для зручності відвідувачів з вадами зору та іншими фізичними обмеженнями, приміщення обладнане спеціальними допоміжними приладами, пандусом та санвузлом.

Голова Житомирської районної державної адміністрації Юрій Оханський, його заступник Микола Козарчук, заступник голови Житомирської районної ради Василь Стах та голова районної ради ветеранів Житомирського району Олексій Ковальчук засвідчили власне приємне здивування побаченим, висловили щирі слова вдячності працівникам Пенсійного фонду України Житомирщини за втілення у життя в регіоні новітніх прогресивних новацій, спрямованих на полегшення та доступність отримання важливих послуг людьми поважного віку та інших категорій громадян.

Присутній на заході очільник головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області Іван Заінчковський подякував усім за високу оцінку роботи працівників очолюваного ним відомства, запевнив, що вони і надалі перманентно працюватимуть над удосконаленням забезпечення належних умов обслуговування земляків – відповідно до вимог часу та єдиних стандартів обслуговування громадян в органах Пенсійного фонду України.

 

 

Ви тут: Головна У Житомирі запрацював оновлений сервісний центр Пенсійного фонду України