Новини

З Днем місцевого самоврядування!

h ua den samoupravleniya

 Шановні працівники органів місцевого самоврядування,

депутати усіх рівнів! 

Щиро та сердечно вітаю усіх вас із професійним святом – Днем місцевого самоврядування!

Саме на органи місцевого самоврядування покладено надзвичайно важливу та відповідальну місію, адже саме ви провадите у життя основи громадянського суспільства, є виразниками ініціатив та інтересів простих людей.

Особливо актуальним це є сьогодні, в умовах триваючих децентралізаційних процесів, адміністративно-територіальної реформи та об’єднання місцевих громад.

При цьому величезна роль у цих процесах належить депутатам місцевих рад та депутатам районної ради, адже саме ради представляють інтереси наших територіальних громад і саме ради визначають політику місцевого розвитку.

Разом з тим, повсякденними турботами людини сьогодні переймаються не лише депутати, а й працівники виконавчих комітетів на місцях, і звичайно, громадяни, які беруть участь у вирішенні багатьох питань місцевого розвитку. 

У цей день хочу подякувати усім хто має причетність до місцевого самоврядування, адже ми з вами робимо спільну справу – розбудовуємо наш район, робимо комфортним життя наших співгромадян, спільно працюємо задля їхнього добробуту.  

Лише завдяки нашій з вами наполегливості, бажанню працювати на благо громади ми зможемо досягти успіхів на ниві розвитку району та держави в цілому. Адже саме в регіонах починається велика політика.

Шановні друзі! Ще раз прийміть щирі вітання зі святом! Бажаємо усім міцного здоров’я, миру, сімейного благополуччя, успіхів в усіх починаннях!

З повагою


Голова районної ради                                             Сергій Крутій

Ви тут: Головна З Днем місцевого самоврядування!