Новини

Районному Будинку культури Житомирського району - 55 років!

1
4
5
42
15
17
27
29
31
33
40
41-2
3

55 років тому у живописному селі Сінгури Житомирського району, де проживають прекрасні, працьовиті й талановиті люди, відчинив свої двері Будинок культури.

За ці роки багато чого змінилося, але разом з тим, дещо залишилося незмінним – це любов до української пісні, рідної мови.

«Сподіваюся, що ці почуття передаватимуться з покоління в покоління. За ці 55 років Будинок культури був свідком багатьох гарних та цікавих подій. Він залишається улюбленим місцем дозвілля жителів району, острівком, де панує атмосфера щирості, доброзичливості, співдружності та натхнення.Щиро дякую творчим колективам головного храму культури району та його директору Олені Назарчук, усім учасникам художньої самодіяльності за високу майстерність і великий особистий внесок у розвиток культури Житомирського району.Бажаю, щоб і надалі районний Будинок культури збирав повні зали глядачів, щоб завжди в ньому лунали пісня і сміх, а творчі колективи працювали, прославляючи Житомирський район та Україну», - наголосив у вітальному слові голова Житомирської районної ради Сергій Крутій.

Оскільки саме культура робить людину особистістю, формує нас як національну спільноту, робить неповторними та не схожими на інших, привітати ювілярів прибуло багато поважних гостей.

Серед них – композитор, поет, музикант, співак ВІА «Молоді голоси», «Мальви» та «Сябри» Олесь Коляда, вихованці неповторного аматорського гурту «Джерела» заслужені артисти України Яніна й Олександр Яремчуки, талановиті Юлія Кінцал та депутат Житомирської районної ради Тетяна Голік…

За високий професіоналізм у роботі, вагомі творчі здобутки, невтомний творчий пошук, добро і щедрість душі, важливий внесок у розвиток культури і народного аматорського мистецтва Житомирського району та з нагоди 55-річчя від дня створення Житомирського районного будинку культури Подяку Житомирської районної ради та райдержадміністрації ювілярам вручили заступник голови райради Василь Стах та керівник апарату РДА Олена Гречко.

Найщиріші вітання та побажання добра від народного депутата України 4-х скликань Віктора Развадовського та себе працівникам і ветеранам РБК висловив депутат Житомирської районної ради, керівник фракції чорнобильців Василь Козел, зауваживши, що збереження культурного скарбу і шанування своїх видатних земляків може і повинно стати підставою для гордості, запорукою подальшого культурного розвитку та творчої наснаги,адже культурні досягнення та традиції краю – це скарб, яким треба дорожити і вміти вправно розбудовувати процвітаючу Українську державу.

Ви тут: Головна Районному Будинку культури Житомирського району - 55 років!