Новини

Шановні працівники соціальної сфери!

big-soc pracivnik

Прийміть найщиріші вітання із вашим професійним святом –

Днем працівника соціальної сфери!

Соціальна робота – це реальна допомога у вирішенні питань як сімейного, так і особистого характеру. Представники ваших служб працюють в лікарнях, місцях позбавлення волі, будинках пристарілих, дитячих будинках, школах, обслуговують одиноких непрацездатних громадян на дому, нараховують пенсії та соціальні виплати, займаються питаннями страхування та зайнятості населення. Людей вашої професії можна зустріти скрізь, де потрібна допомога: ви доглядаєте людей похилого віку і дітей з обмеженими можливостями, взаємодієте із сім'ями груп ризику, допомагаєте мігрантам адаптуватися до нових умов життя, надаєте консультації.Ваша робота - це мистецтво налагоджувати зв'язки між людьми і день працівника соціальної сфери - це професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов'язку, а й за велінням совісті та покликом душі. Через ваші серця щоденно проходять потреби і турботи, проблеми і болі пенсіонерів і ветеранів, інвалідів, дітей з малозабезпечених і багатодітних сімей, сиріт, безробітних, немічних і одиноких. Вагомість вашої роботи важко переоцінити, адже за кожною цифрою – конкретні людські долі.

Сьогодні вашу допомогу відчуває третина жителів району, які вчасно отримують державні допомоги, пенсії, субсидії, можуть скористатися пільгами, відчувають допомогу Пенсійного фонду, опіку центру зайнятості, територіального центру по обслуговуванню одиноких громадян, управління праці та соціального захисту населення, добрі поради та консультації практичних психологів та соціальних педагогів у школах та дитячих садках. Не дивлячись на складнощі в роботі, ви знаходите сили для усмішки і доброго слова, допомагаєте людям не втратити віру в завтрашній день.

Щиро бажаю всім і кожному з вас  міцного здоров’я, миру, щастя, родинного затишку, достатку, любові і радості в домі, нових успіхів у роботі, мудрості і витримки у всіх життєвих випробуваннях, невичерпності життєдайної енергії для творення добра.

 

З повагою

Голова Житомирської районної ради                                               Сергій Крутій

Ви тут: Головна Шановні працівники соціальної сфери!