Новини

17 жовтня 2019 року відбулось засідання постійної комісії з питань розвитку агропромислового розвитку, земельних відносин та екології

IMG 20191017 154504 4
IMG 20191017 151347 1
IMG 20191017 151410 1

17 жовтня 2019 року відбулось засідання постійної комісії з питань розвитку агропромислового розвитку, земельних відносин та екології, на якому обговорювалися пропозиції щодо звернення депутатів до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України про заборону продажу земель сільськогосподарського призначення.

В ході обговорення виникло багато питань, які необхідно більш детально вивчити та проаналізувати, а саме: хто матиме право купувати та/або використовувати землі сільськогосподарського призначення та на який термін, кому можна продавати, який механізм управління та державного регулювання ціни, як впливатиме залучення іноземних інвестицій, як прийняття Закону України про відміну мораторію впливатиме на соціальний та економічний розвиток населення та району в цілому. Для більш детального вивчення цих питань створено ініціативну групу з депутатів районної ради та представників сільськогосподарських підприємств Житомирського району.

Депутатами постійної комісії прийнято рішення, що засідання комісії залишається відкритим. Після вивчення та розгляду всіх питань та пропозицій ініціативною групою буде підготовлений обґрунтований проєкт рішення для внесення його на розгляд земельної комісії та сесії районної ради з метою прийняття рішення.

 

Ви тут: Головна 17 жовтня 2019 року відбулось засідання постійної комісії з питань розвитку агропромислового розвитку, земельних відносин та екології