Новини

Шановні освітяни, педагоги району!

z-dnem-osviti-620x-361

Вітаю вас із професійним святом – днем працівників освіти,

днем, у який традиційно відзначається роль і заслуги освітян

у процесі надання якісної освіти на всіх рівнях.

У цей день є нагода подякувати вам, шановні освітяни, за вашу працю, особливий внесок у розвиток районної освіти та місцевого самоврядування, активну громадську роботу. Ви є рушійною силою в організації роботи на селі. Директори шкіл, учителі працюють у виконавчих комітетах рад, у адміністративних комісіях, опікунських радах, у виборчих комісіях, приймають участь у художній самодіяльності. Ви є активними реалізаторами районних та державних програм як освітніх, так і охорони здоров’я, профілактики злочинності. Кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує, разом з тим відповідає за самого себе, свою професійну підготовку, своє право носити таке високе й почесне звання.

Вчитель повинен бути професіоналом, бо лише талановитий вчитель, що крокує в ногу з життям, може виховати успішну, обізнану, впевнену в собі особистість. Навчити дитину на все життя не зможе жоден заклад освіти. А ось закласти надійний фундамент сильної особистості, зацікавити дитину в навчанні, навчити її жити в колективі, виховати висококультурну людину – задачі реальні. Радує те, що, незважаючи ні на що, свій обов’язок ви виконуєте гідно, завжди були і залишаєтесь головним світочем у всебічному житті дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань. Прищеплюєте своїм вихованцям любов до знань, сієте в їх серцях зерна прекрасного, світлого, вічного, відкриваєте складний духовний світ буття, даєте мудрі поради. Тож нехай засіяна вашою працею освітянська нива дає врожаї новими талантами, яскравими особистостями та визначними перемогами й здобутками в житті.

Бажаю вам міцного здоров’я, щирої радості, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги і, звичайно, справедливої не лише моральної, але й матеріальної оцінки вашої благородної праці.

                  З повагою,
Голова Житомирської районної ради                                   Сергій Крутій

Ви тут: Головна Шановні освітяни, педагоги району!