Новини

У Новогуйвинському відзначили День танкіста

12
1
3
9
13
23

Відповідно до Указу Президента України від 29 серпня 1997 року № 922/97 щорічно у другу неділю вересня в нашій країні відзначається День танкіста.

У зв'язку з цим у смт Новогуйвинське на території Державного підприємства "Житомирський бронетанковий завод", яке минулого року відсвяткувало своє 75-річчя, напередодні відбувся урочистий захід.

Непробивної броні, бездоганної роботи всіх вузлів і механізмів, здоров’я і блискучого професіоналізму, успіхів і надійних тилів славним українським танкістам і танкобудівникам, які демонструють героїчну бойову майстерність у відсічі московському агресорові на сході рідної Батьківщини та сумлінну працю, побажали в.о. директора підприємства Сергій Громов, т.в.о. начальника філії 1285 ВП МОУ Анатолій Бєлічков, керівництво Житомирського району та Новогуйвинської селищної ради

- Сьогодні бойові традиції фронтовиків, які вписали немало славних сторінок в історію Другої світової війни, продовжують воїни-танкісти армії Незалежної України. Ми по праву пишаємося досягненнями вчених та конструкторів у створенні найсучасніших бойових машин. Ви вивели нашу країну до числа провідних держав світу у галузі танкобудування. Нехай і надалі високий професіоналізм танкістів і танкобудівників буде запорукою зміцнення національної безпеки України, - побажав співвітчизникам у вітальному зверненні до працівників ДП "Житомирський бронетанковий завод" голова Житомирської районної ради Сергій Крутій.

- Ваша праця - не тільки безцінний доробок у військову боєздатність України, а й не менш важливий внесок у економічну та соціальну безпеку нашої Батьківщини. Тож не випадково цьогоріч Державне підприємство «Житомирський бронетанковий завод» отримало відразу дві заслужені районні відзнаки - «Підприємець року – 2019» та «Сумлінний платник податків», - зауважив під час виступу заступник голови Житомирської районної ради Василь Стах.

За бездоганну працю, високий професіоналізм, майстерність, старанність та наполегливість під час виконання робіт по відновленню і ремонту бойової та спеціальної техніки для Збройних Сил України та з нагоди Дня танкіста кращі працівники ДП «Житомирський бронетанковий завод» були відзначені грамотами та преміями Житомирської районної і Новогуйвинської селищної рад, керівництва військового відомства і власне підприємства.

Ви тут: Головна У Новогуйвинському відзначили День танкіста