Новини

Вітання голови районної ради з Днем знань

den-znan-shkola

Дорогі першокласники, учні і студенти!

Шановні педагоги та батьки!

 

Щиро вітаю вас з Днем знань – радісним святом для кожної родини, святом надії і сподівань, з якого розпочинається новий навчальний рік.

Цей день завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Саме сьогодні для багатьох відкривається незвіданий, цікавий, проте й нелегкий шлях до пізнання нового. Хтось вперше переступить шкільний поріг, а хтось продовжить навчання.

Школа завжди була храмом думки, людяності  і натхнення. Наше суспільство все більше усвідомлює значення освіти як головного чинника модернізації країни та втілення стратегічних реформ для якісних змін і підвищення соціальних стандартів життя. Освічені люди, кваліфіковані кадри є основним багатством і перспективою держави!

 Сьогодні створюються всі умови для виховання особистості, здатної приймати самостійні рішення і нести відповідальність. Ключова роль у досягненні цієї мети належить педагогам, завдяки яким відбувається становлення громадянина, зміцнюється інтелектуальний та духовний потенціал нації.

Бажаю всім мирного неба, міцного здоров’я, цікавого і творчого життя, великих здобутків та славних перемог, впевненості в завтрашньому дні. Оволодівайте новими знаннями, щоб могли творити майбутнє своїми руками, змінювати життя на краще. Нехай новий навчальний рік принесе вам, шановні педагоги, учні, студенти, батьки, реалізацію добрих намірів і життєвих планів, додасть вам сили та натхнення!

 

З повагою

Голова Житомирської районної ради    

С. КРУТІЙ

 

Ви тут: Головна Вітання голови районної ради з Днем знань