Новини

З Днем Державного Прапорта України та Днем незалежності України!

1534936216 fum51ohxk64o0f0mfm4zd7rp5-816x869

Шановні жителі Житомирського району!

Щиро та сердечно вітаю вас із Днем Державного Прапорта України та Днем незалежності України!

Ці свята – уособлення багатовікового прагнення українців до свободи і незалежності, символ незламності духу, непереборного прагнення бути господарями на своїй землі.

23 серпня 2004 року Указом Президента України на вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги громадян до державних символів України було встановлено святкування Дня Державного Прапора України, що є символом країни та втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення.

З проголошенням незалежності України, 24 серпня 1991 року, втілилась в реальність мрія народу нашої держави про вільний і самостійний розвиток.

Не зважаючи на непростий для нашої Батьківщини час, незалежність сприяє утвердженню патріотизму, надихає на добрі справи задля розбудови України як демократичної, правової, соціальної і економічно міцної держави, що займатиме гідне місце серед світової спільноти. Глибока шана тим, хто зустрічає свята на передовій,- ми пишаємося патріотизмом та сміливістю своїх захисників – низький Вам уклін!

     В ці урочисті дні від щирого серця бажаємо всім сили і енергії, здоров’я і оптимізму, миру і достатку, злагоди та щедрої долі!

Нехай серця наповнюються гордістю за Україну, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього!

Слава нашим героям!

Слава Україні!

З повагою

Голова районної ради                    Сергій Крутій

Ви тут: Головна З Днем Державного Прапорта України та Днем незалежності України!