Новини

Зі святом, шановні працівники Національної поліції!

66381079 2344530012535412 5806807170150301696 n

       Cьогодні, 4 липня, українські поліцейські відзначають своє професійне свято – День поліції України. Національній поліції України цього дня виповнюється 4 роки.
                         Шановні працівники Національної поліції!
      У цей день вітаю всіх, для кого служба в поліції стала справжнім покликанням, а боротьба з порушниками закону – справою всього життя.
      Важкі поліцейські будні вимагають від кожного з вас високого професіоналізму та зразкової дисципліни. Обравши професію поліцейського, ви пов'язали своє життя з надзвичайно відповідальною, ризикованою, важкою та важливою справою – захищати життя та здоров'я людей, права і свободи громадян, вести боротьбу зі злочинністю, охороняти та підтримувати публічну безпеку, громадський порядок.
               Працюйте з честю і гідністю, залишайтесь відданими справі та службовому обов'язку. Нехай Ваші професійні зусилля будуть винагородженні повагою і довірою кожного громадянина, а міцне здоров'я та благополуччя стануть непохитною основою зростання ваших подальших професійних успіхів та нових досягнень в ім'я миру і процвітання нашої України.
Голова Житомирської районної ради                               Сергій Крутій

Ви тут: Головна Зі святом, шановні працівники Національної поліції!