Новини

26 червня 2019 року перед пленарним засіданням 25 сесії районної ради 7 скликання відбулось засідання постійної комісії з питань розвитку агропромислового комплексу, земельних відносин та екології.

IMGP3600
IMGP3561
IMGP3564
IMGP3568
IMGP3570
IMGP3571
IMGP3573
IMGP3577
IMGP3587
IMGP3605
IMGP3612
IMGP3617
IMGP3639

Комісією рекомендовано присвоїти звання «Почесний громадянин Житомирського району» Гребенюку Олександру Павловичу. Внесено зміни до Програми стабілізації і розвитку агропромислового комплексу Житомирського району на період 2016-2020 років. Рекомендовано сесії районної ради затвердити проект рішення щодо закріплення земельної ділянки на праві постійного користування за Сінгурівським міжшкільним навчально-виробничим комбінатом Житомирського району.

Постійною комісією взято до відома інформацію щодо виконання рішення від 24 квітня 2019 року №851 «Про внесення змін до Програми стабілізації і розвитку агропромислового комплексу Житомирського району на період 2016-2020 років».

Розглянуто звернення жителя села Сінгури Житомирського району Хоменка Р.М щодо законності встановлення тимчасових споруд ТОВ «Профуна» та взято до відома інформацію щодо припису Житомирської обласної екологічної інспекції про усунення виявлених під час перевірки недоліків.

Також комісією вивчено звернення громадянина Дем’янчука В.М. щодо скасування рішення №83 5 сесії районної ради «Про затвердження технічної документації з нормативно-грошової оцінки земельної ділянки, що передана Миколайчук Т.Д. в оренду, загальною площею 0.18 га для сінокосіння» та вирішенно звернутися до райдержадміністрації про створення комісії те вивчення нею виконання договору оренди спірної земельної ділянки.

У результаті роботи комісії відхилено клопотання приватного підприємства «Центр реабілітації хворих – САША» у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на будівництво та обслуговування будівель, закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги (03.03), орієнтовною площею 22,0 га, за рахунок земель державної власності на території Левківської сільської ради та за межами сіл Станишівка і Лука на території Станишівської сільської ради Житомирського району Житомирської області, у звязку з тим, що повноваження щодо розпорядження землями державної форми власності за категорією земель промисловості, транспорту, звязку, енергетики належить до повноважень обласної державної адміністрації, а земель лісогосподарського призначення для нелісогосподарських потреб та земель оборони - до повноважень Кабінету Міністрів України. Також Приватному підприємству «Центр реабілітації хворих – САША» рекомендовано для вирішення питання по суті справи звернутися до відповідних органів, до повноважень яких відноситься розпоряджатися землями державної форми власності за відповідними категоріями земель. Надано роз’яснення приватному підприємству «Центр реабілітації хворих – САША» про те, що відповідно до статтей 10, 122 Земельного Кодексу України до повноважень районної ради у галузі земельних відносин на території району належить розпоряджатися лише земельними ділянками, які належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ району, до категорії яких вказані земельні ділянки не належать.

Оголошено конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок з метою відображення вартості земельних ділянок та права користування ними у бухгалтерському обліку, яке буде опубліковано 5 липня у газеті «Приміське життя» та веб-сайті районної ради.

 

Ви тут: Головна 26 червня 2019 року перед пленарним засіданням 25 сесії районної ради 7 скликання відбулось засідання постійної комісії з питань розвитку агропромислового комплексу, земельних відносин та екології.