Новини

У Житомирській районній раді відбулось засідання постійної комісії з питань бюджету та комунальної власності.

IMGP2953
IMGP2933
IMGP2937
IMGP2939
IMGP2957
IMGP2961
IMGP2964
IMGP2966
IMGP2968
IMGP2975

У результаті роботи комісії погоджено внесення змін до програм соціального захисту громадян Житомирського району, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, на 218-2020 роки; стабілізації і розвитку агропромислового комплексу Житомирського району на період 2016-2020 років; фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Житомирської районної ради, комунального некомерційцного підприємства "Центральна районна лікарня" Житомирської районної ради та надання окремих видів пільг громадян Житомирського району на 2019 рік 

Комісією погоджено тарифи на вартість послуги з діагностичного обстеження на комп’ютерному томографі, а саме: для ургентних хворих послуга надавитиметься безкоштовно, для жителів Житомирського району та ОТГ Житомирського району, медичних працівників, які працюють у закладах охорони здоров'я Житомирського району та громадян, що надавали фінансову благодійну допомогу на придбання комп'ютерного томографа вартість становитиме 200 гривень, для всіх інших –  720 гривень .

Також бюджетною комісією рекомендовано присвоїти звання «Почесний громадянин Житомирського району» Олександру Гребенюку, наданно погодження Житомирському військовому інституту ім. С.П. Корольова на поліпшення орендованого приміщення, заслухано звіт директора районної бібліотеки Тамари Підпокровної.

 

Ви тут: Головна У Житомирській районній раді відбулось засідання постійної комісії з питань бюджету та комунальної власності.