Новини

Фестиваль полуниці у Високій Печі – нова яскрава візитівка Житомирського району!

21ФП
4-4ФП
19ФП
22ФП
23-2ФП
28-2ФП
34ФП
38ФП
43ФП
52ФП
62ФП
64ФП
ЯЯ-2ФП
ВЗ-3-2ФП

8 червня у селі Висока Піч, що на Житомирщині, відбулася одна з найбільших ягідних подій – перший Фестиваль полуниці.

Усі поціновувачі цього природнього смаколика мали змогу не лише скуштувати найрізноманітніші сорти ягід полуниці, а й пройти майстер-класи з виготовлення вареників і випікання млинців, переглянути виставку робіт майстрів народної творчості, насолодитися прекрасною концертною програмою у виконанні вокальних артистів та хореографічних аматорських колективів Житомирського району.

А для дітей на майданчику перед будинком культури було організовано функціонування ігрових атракціонів, різноманітні конкурси і розваги, пригощання морозивом тощо.

Приємною несподіванкою та незабутньою родзинкою для повнолітніх гостей заходу від генерального партнера Фестивалю полуниці виявився напій шампанського з полуницею, яким безкоштовно пригощали усіх охочих.

Захід зібрав велику кількість місцевого населення, гостей та підприємців з інших населених пунктів Житомирського та сусідніх районів, Житомира, Новоград-Волинського, Коростеня, а також Закарпатської, Київської, Львівської, Миколаївської та Рівненської областей.

Високопічський Фестиваль полуниці, разом із Гайдамацькою Покровою (село Кодня) та Fish Foot Fest (село Перлявка Тетерівської об’єднаної територіальної громади), – вже третя яскрава візитівка Житомирського району.

Ви тут: Головна Фестиваль полуниці у Високій Печі – нова яскрава візитівка Житомирського району!