Новини

Шановні фронтовики і ветерани, трудівники тилу, учасники партизанського руху!

7D4AADDE-BB34-41DB-8A80-24EB8AC08025 w1023 r1 s-e1494151307169-750x350

Житомирська районна рада щиро вітає вас із Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 75-ою річницею вигнання нацистів з України!

У ці травневі дні разом з Європою та світом ми відзначаємо День пам'яті та примирення і вшановуємо мужність і відданість тих, хто 75 років тому здобував перемогу над нацизмом. Ці знаменні дні уособлюють в собі героїзм, ратну працю ветеранів війни та вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійсненних мрій і задумів.

Ми в неоплатному боргу перед синами і дочками України, юність яких жорстоко обірвала війна. Низько вклоняємося подвигу тих, хто ціною власного життя, проявляючи нечуваний героїзм, сміливість та відвагу, зуміли врятувати світ від нацистського поневолення.

Титанічна битва нашого народу за перемогу триває. Сьогодні кривава військова агресія на сході країни знову затьмарила наше небо, ледь не щодня забираючи життя найкращих українських воїнів. Священний обов’язок кожного з нас – бути гідними подвигу батьків і дідів та зробити все для того, щоб на мирній землі виховувати дітей, радіти успіхам у досягненні трудових цілей.

Від щирого серця бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров'я, благополуччя, миру та процвітання в рідній незалежній Україні!  

Вічна пам'ять загиблим, честь і слава живим Героям!

З повагою
Голова Житомирської районної ради                Сергій Крутій

Ви тут: Головна Шановні фронтовики і ветерани, трудівники тилу, учасники партизанського руху!