Новини

Відбулось засідання постійної комісії з питань розвитку агропромислового комплексу, земельних відносин та екології

8АПК
1-2АПК
3-2АПК
4АПК
5АПК
IMG 20190419 151707
6АПК
IMG 20190419 151725

 

    У Житомирській районній раді продовжується підготовка до позачергової 24 сесії районної ради 7 скликання. 19 квітня 2019 року відбулось засідання постійної комісії з питань розвитку агропромислового комплексу, земельних відносин та екології.

    В рузультаті роботи комісії рекомендовано сесії районної ради оголосити в місцях масового розмноження та вирощування потомства дикими тваринами «сезону тиші» щорічно з 1 квітня по 15 червня, затвердити звернення до Прокуратури Житомирської області щодо розпорядження землями на території Озерянківської сільської ради Житомирського району, що розташовані поза межами сіл Озерянка та Ріжки Озерянківської сільської ради Житомирського району, що полягає у передачі Головним управлінням Держдеокадастру в Житомирській області у користування невідомим фізичним особам земельних ділянок, що десятиліттями слугували громадським пасовищам для випасання худоби, які утримуються жителями цих сіл, та земельних ділянок, що використовувались громадянами Ріжок та Озерянка для ведення особистого селянського господарства.

        Також комісією розглядалось питання внесення змін до Програми стабілізації і розвитку АПК Житомирського району на період 2016-2020 роки тощо.

 

 

Ви тут: Головна Відбулось засідання постійної комісії з питань розвитку агропромислового комплексу, земельних відносин та екології