Новини

Представники Житомирського району взяли участь в одноденній фаховій майстерні

001aaaaaaafahmayst5

12 березня депутат районної ради О.П. Гребенюк та головний лікар комунального некомерційного підприємтва «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Житомирської районної ради Горбенко Г.В. взяли участь одноденній фаховій майстерні для представників районних рад області та фахівців медичних закладів на тему: «Бізнес-планування діяльності публічних закладів охорони здоров’я, що знаходяться у власності органів місцевого самоврядування».

Захід впроваджено Українською асоціацією районних та обласних рад спільно з Асоціацією міст України в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС).

З повідомленням щодо законодавчого врегулювання медичної реформи та кроків у бізнес-плануванні для комунальних підприємств у сфері охорони здоров’я з некомерційним характером діяльності виступив модератор заходу, експерт Української асоціації районних та обласних рад, Координатор Української Медичної Експертної Спільноти Костянтин Надутий.

Фахова майстерня відбулася у форматі живого діалогу, у ході якого учасники мали можливість ставити запитання, обмінятися думками та враженнями.

Ви тут: Головна Представники Житомирського району взяли участь в одноденній фаховій майстерні