Новини

У Центральній районній лікарні відбулося засідання медичної ради

IMG-1ace070e159eb0b24846f18ca57564d4-V-1024x768
IMG-fb404df40a71293dfa42c093dbf09910-V-1024x768

Участь у засіданні, що відбулося на базі лікарні 1 березня, взяли голова голова Житомирської районної ради Крутій С.Г., голова Житомирської РДА Микитюк С.М., начальник управління охорони здоров‘я Житомирської ОДА Суслик М.П., головні лікарі закладів ПМСД району та Станишівської ОТГ Горбенко Г.В та Івчук В.В.

Гості заходу провели плановий візит до лікарні з відвідуванням кожного структурного підрозділу та поспілкувалися з пацієнтами щодо задоволеності наданням медичної допомоги та умовами перебування. Серед запрошених також були присутні голова Станишівської ОТГ Матвійчук Ю.В., голова Глибочицької ОТГ Сокальський С.В., голова Левківської сільської ради Окоча О.С., та депутат районної ради Давидов А.В.

Основні питання, які розглядалися під час Медичної ради – це матеріально-технічний стан районної лікарні та готовність до реформування вторинної ланки надання медичної допомоги, кадрове забезпечення, якість та доступність надання медичних послуг та забезпечення комфортних умов перебування пацієнтів.

У своєму виступі головний лікар КНП «ЦРЛ» Собко Т.Д. відзначив, що у 2018 році проведено атестацію закладу на відповідність ДСТУ ISO 9001:2015 системи управління якістю, акредитацію закладу, за результатами якої отримано вищу категорію, реорганізацію у комунальне некомерційне підприємство, яке зареєстроване 27.12.2018 року та на початку лютого 2019 року отримано ліцензію на провадження медичної практики.  Також у доповіді було озвучено інформацію про оновлення матеріально-технічної бази, у першу чергу – придбання комп’ютерного томографа, розширення  лабораторних та інструментальних методів діагностики, кількість яких зросла у порівнянні з минулими роками (УЗД, ендоскопічних).

Голова Житомирської районної Крутій С.Г., користуючись нагодою, вручив нагороду Почесного громадянина Житомирського району Бурлаченко Євгенії Дмитрівні, яка більше 50 років свого життя віддала медицині Житомирського району.

Ви тут: Головна У Центральній районній лікарні відбулося засідання медичної ради