Новини

Голова Житомирської районної ради Сергій Крутій взяв участь у виїзному засіданні Ради регіонального розвитку при Житомирській облдержадміністрації, яке відбулося 22 лютого в Станишівці, Тетерівці та Глибочиці під головуванням очільника ОДА Ігоря Гундича

1551091631 0 autozoom 960x640
1551091592 4 autozoom 960x640
1551091654 4 autozoom 960x640

22 лютого жителі Станишівської, Тетерівської та Глибочицької ОТГ затвердили перспективи розвитку відповідних територій на найближчі три роки.

Обговорення планів пройшло в рамках виїзних засідань Ради регіонального розвитку при Житомирській облдержадміністрації, які відбулися цього дня в Станишівці, Тетерівці та Глибочиці під головуванням очільника ОДА Ігоря Гундича.

У ході засідань було заслухано інформацію І. Гундича про підсумки впровадження реформи децентралізації в області у 2015-2018 роках та перспективний план розвитку Житомирщини на 2019-2021 роки.

З інформацією про підсумки соціально-економічного розвитку громад, якісні показники впровадження реформи децентралізації та перспективний план розвитку громад на 2019-2021 роки виступили сільські голови – Юрій Матвійчук, Валентина Ільницька та Сергій Сокальський відповідно.

Станишівська ОТГ у 2019-2021 реалізовуватиме такі проекти розвитку, як ремонти доріг; будівництво дошкільного навчального закладу «Малятко» в с. Станишівка; будівництво амбулаторій в с. Піски та с. Станишівка; будівництво спортивних майданчиків зі штучним покриттям в селах Піски, Лука, Слобода-Селець; придбання шкільного автобуса; облаштування медіатеки у с. Зарічани; будівництво спортивної зали у Зарічанській ЗОШ; будівництво будинку культури у с. Лука; реконструкція Луківької ЗОШ І-ІІІ ст.; реконструкція вуличного освітлення.

У перспективному плані розвитку на 2019-2021 роки в Тетерівській ОТГ визначили такі об'єкти: капітальний ремонт доріг: вул. Вишнева та вул. Партизанська в с. Тетерівка, вул. Кооперативна в с. Буки, під'їзд до с. Буки; реконструкція-термомодернізація Денишівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. В.Г. Бондарчука; шкільні кабінети (с. Тетерівка та с. Дениші); реконструкція вуличного освітлення в с. Буки, Нова Рудня, Тригір'я.

Серед нових «символів» змін, що увійшли до перспективного плану розвитку Глибочицької ОТГ на 2019-2021 роки, серед іншого капітальний ремонт доріг: між селами Гадзинка-Нова Вигода та Київ-Чоп (під’їзд до Житомира), поточний ремонт доріг Студениця-Городенка та Студениця-Руденька; реконструкція (ефективна термомодернізація) із встановленням сонячної електростанції Глибочицького ліцею; будівництво спортивних майданчиків із штучним покриттям в с. Глибочиця, Березина, Гадзинка, Студениця, Кмитів, Великі Кошарища; кабінет хімії, біології, географії, фізики, математики для Глибочицького ліцею; придбання сміттєвоза та майданчиків із контейнерами для збору ТПВ.

В усіх громадах після жвавого обговорення плани розвитку було погоджено, а їх основні положення будуть враховані при затвердженні обласного плану, яке заплановане на 11 березня 2019 року.

За матеріалами офіційного сайту Житомирської райдержадміністрації.

 

Ви тут: Головна Голова Житомирської районної ради Сергій Крутій взяв участь у виїзному засіданні Ради регіонального розвитку при Житомирській облдержадміністрації, яке відбулося 22 лютого в Станишівці, Тетерівці та Глибочиці під головуванням очільника ОДА Ігоря Гундича