Новини

Житомирське РУ ГУ Держпродспоживслужби – друге у обласному загальному рейтингу!

3 держпродспоживслужба
1 держпродсподивслужба
5 держпродспоживслужба
2 держпродспоживслужба

22 лютого працівники Житомирського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області та Житомирської районної державної лікарні ветеринарної медицини підвели підсумки роботи у 2018 році.

У підсумковій нараді взяли участь 1-й заступник начальника ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області Ігор Волківський та заступник голови Житомирської районної ради Василь Стах.

Відкрив вступним словом та вів нараду начальник Житомирського РУ ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області Борис Гущин.

З інформацією про роботу відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини виступив начальник цього відділу Геннадій Журавель. Начальник Житомирської районної державної лікарні ветеринарної медицини поінформував присутніх про проблеми та результати роботи очолюваного ним відомства. Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення району у звітному періоді доповіла начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Лариса Зембицька.

- І керівництво райдержадміністрації, і районної ради, і її депутатський корпус надзвичайно цінує вашу роботу. Хоч, треба визнати, не завжди приємно довідуватися про встановлені вами результати. Як і те, що багато хто з посадових осіб побоюється ваших візитів до них, не так, як би хотілося, відгукується про заявлені вами справедливі вимоги. Та куди важливіше те, що і ви, і керівництво району свідомі того, що ваша робота спрямована на захист здоров’я наших земляків. Відтак, і районна рада, і райдержадміністрація намагаються невідкладно реагувати на усі ваші приписи щодо запобігання потенційним чи виправлення уже виявлених проблем. Ми не тільки щиро вдячні вам за роботу, а й, на скільки це можливо, фінансово та організаційно допомагаємо вам у вашій надзвичайно важливій праці, - сказав під час виступу заступник голови Житомирської районної ради Василь Стах.

У підсумковому слові 1-й заступник начальника ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області Ігор Волківський звернув увагу присутніх на заході на нововведення у вітчизняному законодавстві у сфері безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, повідомив, що за підсумками роботи у 2018 році Житомирське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області у загальнорейтинговому заліку посіло почесне 2-ге місце.

З чим і вітаємо Бориса Гущина та його підлеглих, бажаємо їм і надалі бути серед найкращих у відстоюванні законних прав та інтересів жителів та гостей району.

Ви тут: Головна Житомирське РУ ГУ Держпродспоживслужби – друге у обласному загальному рейтингу!